Standard News Wednesday, 5 June 2019

Συγκέντρωση Μελών & Φίλων ΕΒΕ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ στην Λάρνακα

Διεξήχθη την Τετάρτη 5 Ιουνίου με πολύ μεγάλη επιτυχία συγκέντρωση των μελών και φίλων του Εμπορικού & Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αμμοχώστου (ΕΒΕΑ) που δραστηριοποιούνται στη πόλη και επαρχία Λάρνακα, στην αίθουσα ‘Κυριάκος Θεοχάρους’ στο Στάδιο Αντώνης Παπαδόπουλος.

Στην συνάντηση παρευρέθηκαν πολλά από τα μέλη οι οποίοι δραστηριοποιούνται στην πόλη και επαρχία της Λάρνακας όπως και πολλοί νέοι Αμμοχωστιανοί επιχειρηματίες. Την συνάντηση μας τίμησαν με την παρουσία τους μεταξύ άλλων, οι πρόεδροι των δύο μεγάλων σωματείων της πόλης μας, κύριος Χρίστος Χατζηστεφάνου της Ανόρθωσης και κύριος Θουκής Θουκυδίδης της Νέας Σαλαμίνας, μέλη των Δ.Σ. των δύο ομάδων, βουλευτές, ο Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Αμμοχώστου κ. Σταύρος Μαυρομμάτης και ο αντιπρόεδρος του ΚΕΒΕ κ. Γιώργος Μαυρουδής.

Σε αυτήν τη ζεστή σύναξη των τόσων πολλών συμπολιτών και συνεπαρχιωτών μας, οι παριστάμενοι είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν μεταξύ τους και να ανταλλάξουν σκέψεις, απόψεις και προβληματισμούς, όσον αφορά τον επιχειρηματικό κόσμο αλλά και να ανατρέξουν σε μνήμες από το κοινό τους παρελθόν.

Στον χαιρετισμό του ο πρόεδρος του ΕΒΕΑ κ. Αυγουστίνος Παπαθωμάς, καλωσόρισε και ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους για την παρουσία αλλά και την διαχρονική στήριξη τους προς το Επιμελητήριο Αμμοχώστου. Όπως χαρακτηριστικά δήλωσε, το ΕΒΕΑ είναι μέλος του (ΚΕΒΕ) και εκπροσωπεί τον επιχειρηματικό κόσμο της πόλης και επαρχίας Αμμοχώστου, ελεύθερης και κατεχόμενης, από την ημέρα ίδρυσης του το 1952. Τόνισε ότι είναι καθήκον όλων των συμπολιτών μας αλλά και του Κράτους να στηρίξουν το Επιμελητήριο μας όπως και τους αθλητικούς συλλόγους και φορείς της κατεχόμενης πόλης και επαρχίας μας, έτσι ώστε να εμποδίσουμε τον αφανισμό και την αφομοίωση του προσφυγικού κόσμου που τόσο έκδηλα απειλείται από την παρέλευση πολλών χρόνων στην προσφυγιά..

Έγιναν αρκετές εισηγήσεις από τους παρευρισκόμενους για τον καλύτερο συντονισμό των οργανωμένων φορέων της πόλης και τον καταρτισμό σχεδίου δράσης με κύριο στόχο την προάσπιση των καλώς νοούμενων συμφερόντων όλων των Αμμοχωστιανών αλλά και για την διατήρηση της Αμμοχωστιανής μας ταυτότητας η οποία διαβάλλεται εκ των έξω αλλά και εκ των έσω.

Στην συνέχεια της εκδήλωσης, το Δ.Σ. του ΕΒΕΑ τίμησε τα προσφυγικά σωματεία της πόλης μας που αγωνίζονταν στο Παγκύπριο πρωτάθλημα ποδοσφαίρου πρώτης κατηγορίας, της Ανόρθωσης επ’ ευκαιρία της 60ης επετείου από την ανατίναξη του σωματείου στην Αμμόχωστο και της Νέας Σαλαμίνας για τα 70 χρόνια ζωής της.

Το ΕΒΕΑ το φέραμε μαζί μας όταν φύγαμε από την Αμμόχωστο το 1974 και αδημονούμε να το πάρουμε πίσω στην πόλη μας  με την επιστροφή μας!

ΕΜΠΟΡΙΚΟ & ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ

HEADQUARTERS

Gladstonos 26A
Famagusta

PARALIMNI OFFICE

152, Georgiou Gourounia Ave
1st Floor, Office 3, 5281 Paralimni 

Tel.: +357 23829264 | Fax: +357 23829267 | Email: info@famagustachamber.org.cy

LIMASSOL OFFICE

Saint Andrew 339 2nd Floor
Office201
PO BOX 53124
3300 , Limassol

Tel.: +35725370165 | Fax: +35725370291 | Email: info@famagustachamber.org.cy

PIREAS OFFICE

Μέγαρο Ε.Β.Ε.Π. (4ος Όροφος),

Tel.: | Fax: | Email: info@famagustachamber.org.cy

Copyright © 2017 Famagusta Chamber of Commerce - All Rights Reserved | Developed and Hosted by Simplex - Cyprus Web Development, Cyprus Hosting