Standard News Friday, 12 April 2024

Επισκέψεις του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αμμοχώστου σε μέλη του στη Λάρνακα

Αντιπροσωπεία του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αμμοχώστου αποτελούμενη από τη Γραμματέα/ Διευθύντρια κα. Έλενα Μιχαηλίδη και το λειτουργό κύριο Χριστοφή Ζαχαρουδιού, επισκέφθηκε μέλη του Επιμελητηρίου στη Λάρνακα την Πέμπτη 11 Απριλίου 2024.

Η πρώτη επίσκεψη πραγματοποιήθηκε στην εταιρεία P. IOANNIDES PACKAGING LTD - PIP (F/STA) όπου, ανάμεσα σε άλλα, ο κύριος Κλεάνθης Π. Ιωαννίδης, Εκτελεστικός Αντιπρόεδρος και ένας εκ των δύο Διευθυντών της εταιρείας, μοιράστηκε την ιστορία της επιχείρησης. Η εταιρεία PIP ιδρύθηκε το 1969 στην Αμμόχωστο από τον κύριο Πάνο Ιωαννίδη ξεκινώντας την ασχολία της με κατασκευή προϊόντων από πλαστικό. Σήμερα η εταιρεία με 65 περίπου άτομα προσωπικό και πελατολόγιο να ξεπερνά τις 2.000, ασχολείται με την κατασκευή και εμπορία προϊόντων συσκευασίας τροφίμων και ποτών, με εξειδίκευση στην παραγωγή πλαστικών συσκευασιών thermoforming για τη βιομηχανία τροφίμων ενώ συνεχώς επεκτείνει τη γκάμα προϊόντων της σε νέα υλικά και τεχνολογίες.



Έπειτα έγινε επισκέφθηκε στην εταιρεία G. PH. IOANNIDES LTD., όπου η αντιπροσωπεία του Επιμελητηρίου είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τον ιδιοκτήτη και Διευθυντή της εταιρείας κύριο Φώτη Ιωαννίδη. Ο κύριος Ιωαννίδης εξέφρασε την άποψη του σε σχέση με διάφορα προβλήματα του παρουσιάζονται σήμερα για τον επιχειρηματικό κόσμο, τα οποία και κατέγραψε η αντιπροσωπεία του Επιμελητηρίου. Η εταιρεία δραστηριοποιείται στο χονδρικό εμπόριο υφασμάτων & λευκών ειδών σε Ελλάδα και Κύπρο, περιλαμβανομένων και τελικών προϊόντων στον ξενοδοχειακό κλάδο και στους κλάδους ευεξίας και εστίασης. 



Κατά τις συναντήσεις αυτές η κα. Μιχαηλίδη υπενθύμισε ότι ο ρόλος του Επιμελητηρίου εστιάζεται σε τρεις βασικούς πυλώνες:
1.    Στη στήριξη και εξυπηρέτηση των μελών του καλύπτοντας ένα ευρύ φάσμα
2.    Στην προώθηση της ανάπτυξης στην Επαρχία Αμμοχώστου
3.    Στον αγώνα για επιστροφή στα σπίτια μας.

ΕΜΠΟΡΙΚΟ & ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ

HEADQUARTERS

Gladstonos 26A
Famagusta

PARALIMNI OFFICE

152, Georgiou Gourounia Ave
1st Floor, Office 3, 5281 Paralimni 

Tel.: +357 23829264 | Fax: +357 23829267 | Email: info@famagustachamber.org.cy

LIMASSOL OFFICE

Saint Andrew 339 2nd Floor
Office201
PO BOX 53124
3300 , Limassol

Tel.: +35725370165 | Fax: +35725370291 | Email: info@famagustachamber.org.cy

PIREAS OFFICE

Μέγαρο Ε.Β.Ε.Π. (4ος Όροφος),

Tel.: | Fax: | Email: info@famagustachamber.org.cy

Copyright © 2017 Famagusta Chamber of Commerce - All Rights Reserved | Developed and Hosted by Simplex - Cyprus Web Development, Cyprus Hosting