AENTEP TRADING LTD Πέμπτη, 23 Φεβρουαρίου 2023

AENTEP TRADING LTD

#Γνωρίστεταμέλημας
Σήμερα παρουσιάζουμε την εταιρεία - μέλος μας AENTEP TRADING LTD

Η εταιρεία AENTEP TRADING LTD. ιδρύθηκε το 1983. Ασχολείται κυρίως με τις πωλήσεις εξοπλισμού και αναλώσιμων για τις βιομηχανίες μεταξοτυπίας, εκτύπωση pad και ψηφιακή εκτύπωση. 

Εκτός από την προμήθεια των μηχανημάτων και υλικών για την εκτύπωση σε όλων των υλικών που αφορούν τις βιομηχανίες μεταξοτυπίας, τα οποία είναι υψηλής ποιότητας, και τις εκτυπώσεις που προαναφέρονται, η εταιρεία παρέχει και επαγγελματικές συμβουλές και υπηρεσίες στους πελάτες της. 

Η AENTEP TRADING LTD. επικεντρώνεται στην προμήθεια όλων των μηχανημάτων και υλικών για την εκτύπωση υφασμάτων, φανελών, χαρτιού, γυαλιού, μετάλλου, στην εκτύπωση πλαστικών επιφανειών και στη διακόσμηση ενδυμάτων. Παρέχει ότι απαιτείται στις παραπάνω βιομηχανίες όπως μελάνια, CAD - CUT βινυλίου, μεταφορά και εφαρμογή χαρτιού/ταινίες, βιομηχανικές ταινίες διπλής όψεως, ψηφιακό χαρτί εκτύπωσης, εξωτερικούς και εσωτερικούς πίνακες διαφημίσεων, υλικά ντυσίματος αυτοκινήτων (car wrapping) καθώς και μηχανήματα για τις πιο πάνω διαδικασίες.

Τα κυρία πλεονεκτήματα της εταιρείας και αυτό που χαρακτηρίζει την 40ετή πορεία της είναι η ψηλή ποιότητα και ο επαγγελματισμός όλων των στελεχών της ενώ επίσης προτέρημα της είναι ο προσανατολισμός των πελατών της και η δυνατότητα της να προσαρμόζεται. 

Η εταιρεία AENTEP TRADING LTD. είναι αφοσιωμένη στο να δίνει προτεραιότητα στους πελάτες της, εξ ου και το ότι κάνει το καλύτερο δυνατό για λύση των όποιων προβλημάτων προκύπτουν το συντομότερο και για διατήρηση της επικοινωνίας με τους πελάτες της. Επιπρόσθετα, η επιχείρηση για διασφάλιση της λειτουργικότητας και της ποιότητας ενός νέου προϊόντος που εισέρχεται αλλά και της άριστης γνώσης του τρόπου που δουλεύει, πάντα προβαίνει σε χρήση του προϊόντος για λόγους εκπαίδευσης της ίδιας της εταιρείας αναφορικά με το πώς χρησιμοποιείται αλλά και για δοκιμή του. 

Κορυφαία και σημαντικότερη στιγμή της εταιρείας ήταν η εισαγωγή νέας τεχνολογίας εκτύπωσης στην αγορά.

Σύμφωνα και με τοποθέτηση των διευθυντικών στελεχών της εταιρείας, σε σχέση με τον ανταγωνισμό η εταιρεία προσφέρει την ψηλότερη ποιότητα υλικών, μηχανημάτων αλλά και υποστήριξης.

Η συνέχεια τόσο στην ανάπτυξη της επιχείρησης όσο και στην παρουσίαση των τελευταίων, αναβαθμισμένων, εκσυγχρονισμένων προϊόντων για τους τρεις κλάδους που στηρίζει, είναι η ιδεολογία, το όραμα και οι αξίες της εταιρείας.

Οι ιδιοκτήτες της εταιρείας σήμερα είναι ο κος. Δημήτριος Κατσαρός και ο κος. Ιωάννης Κατσαρός.

Η AENTEP TRADING LTD. είναι εγγεγραμμένη ως μέλος του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αμμοχώστου και λόγω της επιθυμίας για στήριξη της πόλης από την οποία κατάγεται η οικογένεια που ίδρυσε την εταιρεία, για στήριξη της Αμμοχώστου.

 
Στοιχεία επικοινωνίας:
Τηλέφωνο: 25 587120
Φαξ: 25 588121
Email: info@aentep.com.cy
Διεύθυνση: 38 Iapetou Street Industrial Area, Αγ. Αθανάσιος 4101, Κύπρος
Ιστοσελίδα: https://aentep.com.cy/

*Υ.Γ : Το άρθρο έγινε μετά από συνέντευξη που πήρε το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αμμοχώστου από την εταιρεία AENTEP TRADING LTD.

Γνωρίστε τα μέλη μας

Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

G & I Keses Dairy Products Ltd

Πέμπτη, 11 Απριλίου 2024

Gantoni General Enterprises LTD

Πέμπτη, 21 Μαρτίου 2024

Amarande Hotel

Πέμπτη, 29 Φεβρουαρίου 2024

Ecliptic Defence and Space

Τρίτη, 20 Φεβρουαρίου 2024

CARAMONDANI BROS PUBLIC CO LTD

Πέμπτη, 8 Φεβρουαρίου 2024

DUO-BOND GENERAL AUTOGLASS LTD

Τρίτη, 23 Ιανουαρίου 2024

PGE&Co

ΕΜΠΟΡΙΚΟ & ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ

Κεντρικά Γραφεία

Γλάδστωνος 26 Α
Αμμόχωστος

Γραφείο Παραλιμνίου

Λεωφόρος Γεώργιου Γουρουνιά 152
1ος Όροφος , Γραφείο 3
5281 Παραλίμνι

Τηλ.: +357 23829264 | Φαξ: +357 23829267 | Ηλ. Ταχυδρομείο: info@famagustachamber.org.cy

Γραφείο Λεμεσού

Αγίου Ανδρέου 339 2ος Όροφος
Γραφείο 201
ΤΑΧ.ΘΥΡ 53124
3300, Λεμεσός

Τηλ.: +35725370165 | Φαξ: +35725370291 | Ηλ. Ταχυδρομείο: info@famagustachamber.org.cy

Γραφείο Πειραιά

Μέγαρο Ε.Β.Ε.Π. (4ος Όροφος),
Γεωργίου Κασιμάτη (τέως Λουδοβίκου) 1,
Πλατεία Οδησσού, Τ.Κ. 18531, Πειραιάς

Τηλ.: | Φαξ: | Ηλ. Ταχυδρομείο: info@famagustachamber.org.cy

Copyright © 2017 Famagusta Chamber of Commerce - All Rights Reserved | Developed and Hosted by Simplex - Cyprus Web Development, Cyprus Hosting