Γενικές Ειδήσεις Δευτέρα, 21 Δεκεμβρίου 2020

Συλλυπητήρια Ανακοίνωση

Ο πρόεδρος, το Δ.Σ. και το προσωπικό του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αμμοχώστου, εκφράζουν τα θερμά συλλυπητήρια τους προς την οικογένεια του Κυριάκου Τρισόκκα τέως κοινοτάρχη Λιοπετρίου, για τον αδόκητο χαμό του.

Ο αείμνηστος Κυριάκος ανάλωσε το μεγαλύτερο μέρος της ζωής του αγωνιζόμενος συνεχώς για την πρόοδο και ευημερία της αγαπημένης του κοινότητας. Πέραν της μεγαλοψυχίας και της αγάπης του προς τον άνθρωπο και ιδιαίτερα όλων όσοι χρειάζονταν στήριξη, ήταν ο οραματιστής για ένα καλύτερο αύριο για το Λιοπέτρι. Μεταξύ των τόσων έργων του που σχεδίαζε να υλοποιήσει, με στόχο την πρόοδο και ευημερία της κοινότητας του και κατ΄ επέκταση της επαρχίας του, ευτύχησε να δει το όραμα του για ανάπλαση του Ποταμού Λιοπετρίου να αρχίσει να υλοποιείται.

Το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αμμοχώστου, έχασε ένα εξαιρετικό φίλο και ένα από τους πιο στενούς συμπαραστάτες του στο έργο του. Η αγάπη και η έγνοια του για την Αμμόχωστο ήταν καθημερινή αλλά δυστυχώς δεν ευτύχησε να δει τον πόθο του για απελευθέρωση και επιστροφή να πραγματοποιείται.      

Θερμά συλλυπητήρια στην σύζυγο του Μαρία και στα δύο του παιδιά και ας είναι ελαφρύ το χώμα του αγαπημένου του Λιοπετρίου που θα τον σκεπάσει. Αιωνία η μνήμη του.
 
Για το Δ.Σ.
Αυγουστίνος Παπαθωμάς
Πρόεδρος ΕΒΕΑ
 

ΕΜΠΟΡΙΚΟ & ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ

Γραφείo Λεμεσού

Αγίου Ανδρέα 339 2ος Όροφος, 3300, Λεμεσός | Κύπρος

Τηλ. : +35725370165 | Φαξ : +35725370291 Email : info@famagustachamber.org.cy


Γραφείο Παραλιμνίου

Λεωφόρος Γεώργιου Γουρουνιά 152 1ος Όροφος , Γραφέιο 3 5281 Παραλίμνι

Τηλ. : +357 23829264 | Φαξ : +357 23829267 Email : info@famagustachamber.org.cy

Copyright © 2017 Famagusta Chamber of Commerce - All Rights Reserved | Developed and Hosted by Simplex - Cyprus Web Development, Cyprus Hosting