Board of Directors

Board of Directors 2017-07-19T15:58:19+00:00
Γιώργος ΜαυρουδήςΠρόεδρος
Ο Κος Γιώργος Μαυρουδής είναι Γενικός Διευθυντής της Mavroudis Global Transportation and Logistics Ltd (www.mavroudis.com.cy) Απόφοιτος του Macalester College των ΗΠΑ με πτυχίο στα Οικονομικά και Πολιτικές Επιστήμες.Διετέλεσε Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Νέων Κύπρου, και του Κυπρο -Αμερικανικού Επιχειρηματικού Συνδέσμου (American-Cyprus Chamber).

Είναι μέλος του Δ.Σ της Ελληνικής Τράπεζας Επενδύσεις και Ταμίας της Σχολικής Εφορείας Αμμοχώστου.

Εξασκεί το επάγγελμα του Διαμεταφορέα από το 1984

Γιώργος ΜιχαηλίδηςΠρώην Πρόεδρος
Κυριάκος ΣοφοκλέουςΑντιπρόεδρος Εμπορίου
Αντιπρόεδρος ΒιομηχανίαςΤώνης Τουμαζής (BSc, MSc, DIC, MA, C.Eng, MIMar.EST)
Ο Τώνης Παναγιώτη Τουμαζής είναι Διευθύνων Σύμβουλος του κατασκευαστικού Ομίλου Εταιρειών ΑΤΛΑΣΠΑΝΤΟΥ.

Είναι απόφοιτος του U.C.L. του Πανεπιστημίου του Λονδίνου (BSc Civil Engineer)με μεταπτυχιακό στο Imperial College (MSc Structural Engineering και D.I.C. Diploma of Imperial College). Επίσης έκανε μεταπτυχιακό στην Αρχιτεκτονική στο «Bartlett School of Architecture» του πανεπιστημίου του Λονδίνου (MA Advanced Architectural Studies).
Μέλος του διοικητικού συμβουλίου του Εμπορικού και Βιομηχανικο Επιμελητηρίου Αμμοχώστου (ΕΒΕΑ)

Χριστάκης ΠαπαβασιλείουΑντιπρόεδρος Τουρισμού
Χρυσταλλένη ΣώζουΑντιπρόεδρος Οικονομίας
Κικης Βασιλείου
Κικης ΒασιλείουΑντιπρόεδρος Υπηρεσιών
Ο κ. Κίκης Βασιλείου είναι ο Γενικός Διευθυντής του Ομίλου SALAMIS στους τομείς της Ναυτιλίας και μεταφορών.

Έχει υπό την ευθύνη του την διαχείριση των πλοίων (Ship-Management) καθώς επίσης και των ναυτιλιακών υπηρεσιών και μεταφορών.

Εκπαίδευση: Πτυχιούχος στην Διοίκηση Επιχειρήσεων και Μάρκετινγκ – Δίπλωμα Ταξιδιωτικών και Τουριστικών Επιχειρήσεων

Επίτιμος Γραμματέας
Επίτιμος ΓραμματέαςΠαρασκευάς Κυριακίδης
Αποφοίτησε από το London School of Economics and Political Science με BSc Economics και με ειδίκευση στον τομέα Industry and Trade. Εργάστηκε για περίπου ένα χρόνο σε θυγατρική της Αμερικάνικης Cincinnati Milacron, εταιρεία παραγωγής μηχανημάτων για μεταποίηση πλαστικών προϊόντων στην Βιέννη. Κατόπιν στην Νέα Υόρκη απέκτησε MBA με ειδικότητα Marketing στο Fordham University και αργότερα παρακολούθησε στο The University of Chicago Graduate School of Business πρόγραμμα για ανώτερα στελέχη εταιρειών. Εργάστηκε σε ιδιωτική επιχείρηση παραγωγής πλαστικών προϊόντων και τα τελευταία χρόνια δημιούργησε μέσα από προγράμματα της Ευρωπαϊκής Ένωσης μονάδα εκτροφής προβάτων για παραγωγή νωπού γάλακτος για τυροκόμηση. Υπηρέτησε κατά καιρούς σε διάφορα συμβούλια. Είναι παντρεμένος με την Γιάννα Ιωαννίδου και ευλογήθηκαν με τέσσερα παιδιά.
Ράνια Κυριακίδου
Ράνια ΚυριακίδουΣύμβουλος
Η Ράνια Κυριακίδου, γεννήθηκε στην Αμμόχωστο. Aποφοίτησε από το Λανίτειο Λύκειο Β’, Λεμεσού. Σπούδασε στο πανεπιστήμιο του Lancaster στην Αγγλία, Μάρκετινγκ και Διοίκηση Επιχειρήσεων (BSc Marketing and Management). Παρακολούθησε επίσης, σπουδές ξένων γλωσσών στην Ιταλία, και μιλά εκτός από Αγγλικά, Ιταλικά και Γαλλικά. Έχει δύο παιδιά, την Κρίστια και τον Αντώνη. Είναι Διευθυντικό Στέλεχος και Διοικητική Σύμβουλος του Ομίλου Εταιρειών Τάκη Κυριακίδη, με δραστηριότητα στο εμπόριο Αλκοολούχων ποτών και τροφίμων, τον ξενοδοχειακό τομέα και την ανάπτυξη γης. Είναι αναπληρώτρια Διοικητική Σύμβουλος και Σύμβουλος στον τομέα του Μάρκετινγκ, στην εταιρεία Lordos Hotels Holdings. Έχει πλούσια κοινωνική προσφορά και είναι μέλος διαφόρων οργανώσεων.
Άντρη Επιφανίου
Άντρη ΕπιφανίουΣύμβουλος
Η Άντρη Επιφανίου κατέχει πτυχίο στα Οικονομικά από το London School of Economics and Political Sciences και μεταπτυχιακό δίπλωμα στο Management, από το Imperial College of Technology στο Ηνωμένο Βασίλειο. Είναι μέλος της ανώτερης διεύθυνσης της εταιρείας ΦΑΝΟΣ Ν. ΕΠΙΦΑΝΙΟΥ Δ.Ε. ΛΤΔ (www.epiphaniou.com), όπου έχει εργαστεί για πάνω από 30 χρόνια, διευθύνοντας διάφορα τμήματα της εταιρείας, περιλαμβανομένων εμπορικών τμημάτων, των τμημάτων Logistics, Μηχανογράφησης, Marketing και Ανθρώπινου Δυναμικού. Διετέλεσε δραστήριο μέλος της Κίνησης Προσφύγων Αμμοχώστου και μέλος του Δημοτικού Συμβουλίου Αμμοχώστου κατά την περίοδο 2007 – 2012. Είναι μητέρα τριών παιδιών και ζει στη Λευκωσία.
Γραμματέας/ΔιευθυντήςΙάκωβος Χατζηβαρνάβας
Μηχάλης ΒασιλείουΣύμβουλος
Μηχάλης ΤίμινηςΣύμβουλος
Χριστόδουλος ΝεοφύτουΣύμβουλος
Σταύρος ΚαραμοντάνηςΣύμβουλος
Γιώργος ΛόρδοςΣύμβουλος
Αυγουστίνος ΠαπαθωμάςΣύμβουλος
Χαράλαμπος ΜανώληΣύμβουλος
Χαράλαμπος ΜανώληΣύμβουλος
Σταύρος ΜαυρομάτηςΣύμβουλος