ΚΕΒΕ : Η κυβέρνηση και η Βουλή να αναλάβουν τις ευθύνες τους – Τεράστιες ζημιές στην οικονομία από τη μάστιγα των απεργιών

ΚΕΒΕ : Η κυβέρνηση και η Βουλή να αναλάβουν τις ευθύνες τους – Τεράστιες ζημιές στην οικονομία από τη μάστιγα των απεργιών

Για τις αδικαιολόγητες απεργίες στο λιμάνι Λεμεσού

ΚΕΒΕ : Η κυβέρνηση και η Βουλή να αναλάβουν τις ευθύνες τους

– Τεράστιες ζημιές στην οικονομία από τη μάστιγα των απεργιών

Μάστιγα εξελίσσονται για την οικονομία οι συχνές και αδικαιολόγητες απεργιακές κινητοποιήσεις των εργαζομένων στο λιμάνι Λεμεσού.

Αυτή τη φορά το λιμάνι Λεμεσού έχει παραλύσει από την επ’ αόριστον απεργία του Τεχνικού Προσωπικού των πρώην Αδειούχων Αχθοφόρων που έχουν διαφορά με την κυβέρνηση.

Το ΚΕΒΕ, που παρακολουθεί με ιδιαίτερη ανησυχία αυτά τα φαινόμενα, κρούει τον κώδωνα του κινδύνου για τις ζημιές που επιφορτίζεται η οικονομία, αλλά και για την υπόσκαψη της συνολικής προσπάθειας για ανάκαμψη.

Στα πλαίσια αυτά και για να τερματιστεί αυτό το απαράδεκτο και ζημιογόνο φαινόμενο καλεί την κυβέρνηση και τη Βουλή να αναλάβουν τις ευθύνες τους.

Μετά και το νέο κρούσμα ακατανόητης απεργιακής σύγκρουσης στα λιμάνια, η μόνη λύση είναι η άμεση προώθηση της νομοθεσίας για νομοθετική ρύθμιση για τις απεργίες στις ουσιώδεις υπηρεσίες.

6 Οκτωβρίου 2015

2017-07-14T15:41:19+00:00Οκτώβριος 6th, 2015|Ειδήσεις|