Το ΚΕΒΕ σε συνεργασία με το ΕΒΕ Αμμοχώστου διοργανώνουν σεμινάριο ζωτικής σημαρίας (100% Επιχορήγηση από την ΑνΑΔ) με θέμα «Energy efficiency & sustainability in the Cyprus tourism sector» στις 14 και 15 Μαίου 2019 στο ξενοδοχείο Alion στην Αγία Νάπα.

Το πρόγραμμα αφορά ξενοδοχειακές και τουριστικές επιχειρήσεις που έχουν υψηλό λειτουργικό κόστος εξαιτίας τόσο της υψηλής κατανάλωσης όσο και του υψηλού κόστους κατανάλωσης της ηλεκτρικής ενέργειας και νερού.

Ο σκοπός του προγράμματος είναι η βελτίωση της ανταγωνιστικότητας του κλάδου του τουρισμού στην Κύπρο μέσω της προώθησης και χρήσης νέων ενεργειακών αποδοτικών συστημάτων και συστημάτων παρακολούθησης / πιστοποίησης ενεργειακής απόδοσης που θα βελτιώνουν την ενεργειακή αποδοτικότητα και βιωσιμότητα των ξενοδοχειακών μονάδων.

Το πρόγραμμα θα παρουσιάσει η Γερμανίδα εμπειρογνώμονας κα. Joanna Fortman με σημαντικές γνώσεις στον τομέα της ενεργειακής απόδοσης και της Βιωσιμότητας και με μεγάλη εμειρία σε θέματα ανανεώσιμων πηγών ενέργειας και ενεργειακής απόδοσης.

Το ΚΕΒΕ θα εφοδιάσει όλους τους συμμετέχοντες με Πιστοποιητικό Παρακολούθησης.

Πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στο σύνδεσμο: https://famagustachamber.org.cy/wp-content/uploads/2019/04/energy-efficiency.pdf

Λόγω της ζωτικής σημασίας του περιεχομένου του σεμιναρίου θεωρούμαι ότι παρουσία σας είναι επιβεβλημένη. Οι δηλώσεις συμμετοχής να αποστέλλονται στο ΚΕΒΕ, e-mail: gvenizelou@ccci.org.cy η φαξ: 22668630, το αργότερο μέχρι την Τρίτη 07 Μαΐου 2019.