ΤΟ ΕΒΕΑ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΤH ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ ΓΙΑ ΠΡΟΤΑΞΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΤΗΣ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ ΣΤΟΥΣ ΝΟΜΙΜΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΗΣ
Το Εμπορικό & Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αμμοχώστου συμμερίζεται τις ανησυχίες του Δημάρχου και του Δημοτικού Συμβουλίου της πόλης μας αναφορικά με τις πρόσφατες εξελίξεις που αφορούν το μέλλον της Αμμοχώστου και κάνει έκκληση προς όλα τα μέλη και συνεργάτες του όπως παραβρεθούν σύσσωμοι στην προγραμματισμένη συγκέντρωση έξω από το Προεδρικό Μέγαρο την Παρασκευή, 28 Ιουνίου 2019, στις 6:00 το απόγευμα.
Η μαζική παρουσία μας είναι επιβεβλημένη και δεν πρέπει να λείψει κανένας, ούτως ώστε να δοθούν επιτέλους τα σωστά μηνύματα προς όλες τις κατευθύνσεις. Η συστράτευση όλων μας και η απαίτηση για πρόταξη εφαρμογής των ψηφισμάτων του Συμβουλίου Ασφαλείας του Ο.Η.Ε. που προνοούν την επιστροφή της πόλης της Αμμοχώστου στους νόμιμους κατοίκους της υπό την αιγίδα των Ηνωμένων Εθνών πρέπει να είναι αδιαπραγμάτευτη.
Θα πρέπει να είμαστε όλοι εκεί για να διεκδικήσουμε επιτέλους το αναφαίρετο δικαίωμα μας για άμεση επιστροφή. Η υπομονή μας έχει εξαντληθεί και ο έντεχνα πλασαρισμένος ‘’μύθος’’ περί Αμμοχωστοποίησης του Κυπριακού πρέπει επιτέλους να καταρρεύσει. Η άμεση επιστροφή της πόλης μας δεν είναι μέρος κανενός ΜΟΕ και προνοείται ξεκάθαρα στα ψηφίσματα του διεθνούς οργανισμού.
Πρόεδρος και Δ.Σ. ΕΒΕΑ
26 Ιουνίου 2019