Μεγάλη η απώλεια για τον κόσμο της Αμμοχώστου

Τα θερμά συλλυπητήρια του και τη βαθιά του θλίψη για τον αδόκητο χαμό του Δημάρχου Αμμοχώστου, κ. Αλέξη Γαλανού, εκφράζει το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αμμοχώστου (ΕΒΕΑ).

Ο Πρόεδρος, το Διοικητικό Συμβούλιο, ο Διευθυντής, το προσωπικό και τα Μέλη του ΕΒΕ Αμμοχώστου, συντετριμμένοι από τη μεγάλη απώλεια του Δημάρχου Αμμοχώστου, διαβιβάζουν τα θερμά και ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος.

Ο Αλέξης Γαλανός, διετέλεσε μέλος του Διοικητικού μας Συμβουλίου και ένθερμος υποστηρικτής του ΕΒΕ Αμμοχώστου. Μέλος της οικογένειας Γαλανών που πάντοτε  διακρινόταν για το φιλανθρωπικό της έργο ανάμεσα στους συμπολίτες μας.  Υπήρξε ένα γνήσιο και διαπρέπων τέκνο της Αμμοχώστου ο οποίος μέχρι και την τελευταία του πνοή αγωνίστηκε για την δικαίωση και επιστροφή της πόλη μας. Είναι καθήκον όλων των Αμμοχωστιανών στην δύσκολη αυτή περίοδο που διανύουμε, με τις δυσμενείς εξελίξεις για το θέμα της Αμμοχώστου, όσον ποτέ άλλοτε, να παραμείνουμε ενωμένοι και να αγωνιστούμε για την επιστροφή ώστε να ολοκληρώσουμε τον άσβεστο πόθο για επιστροφή που αφήνει πίσω του ανεκπλήρωτο ο αείμνηστος Αλέξης.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΕΒΕ Αμμοχώστου σε ένδειξη τιμής και εκτίμησης θα παραστεί σύσσωμο στην κηδεία του Δημάρχου Αμμοχώστου.

16.07.2019