Ο Δήμος Αμμοχώστου διοργανώνει την ερχόμενη Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου 2019 στις 18:30 ειρηνική συγκέντρωση έξω από το σημείο ελέγχου της ΟΥΝΦΙΚΥΠ στο αεροδρόμιο Λευκωσίας για να απευθύνει έκκληση προς τον Γ.Γ. των Ηνωμένων Εθνών όπως απαιτήσει από την Τουρκία την χωρίς άλλη καθυστέρηση εφαρμογή των ψηφισμάτων του Συμβουλίου Ασφαλείας του Ο.Η.Ε που προνοούν την επιστροφή της Αμμοχώστου στους νόμιμους κατοίκους της.

Τώρα που όλοι αντιτάσσονται στις εκρηκτικές και απαράδεκτες εξαγγελίες της Άγκυρας, τώρα που ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας θα θέσει το θέμα και στην ομιλία του στην Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ στην Νέα Υόρκη, τώρα είναι η ώρα όλων των πολιτών, Bαρωσιωτών και όχι μόνον, να πράξουνότι είναι δυνατό για να μην επιτρέψουν την υλοποίηση των νέων απαράδεχτων μεθοδεύσεων της Τουρκίας και των εδώ εκπροσώπων τους εις βάρος της Αμμοχώστου και κατ’ επέκταση εις βάρος του αγώνα για επανένωση του τόπου μας μέσα στα πλαίσια των παραμέτρων του Ο.Η.Ε.

Αποτελεί θερμή μας παράκληση όπως παραστείτε στην εκδήλωση αλλά και να κοινοποιήσετε την ανακοίνωση σε όσους περισσότερους αποδέκτες μπορείτε. Η πόλη μας χρειάζεται όλους.

ΔΑ. ΑΤ.15-19.200919