Βαρύ το πένθος για τον επιχειρηματικό κόσμο της Αμμοχώστου

Τα θερμά συλλυπητήρια του και τη βαθιά του θλίψη για τον θάνατο του Ιδρυτή του Οργανισμού Salamis, κ. Βάσου Χατζηθεοδοσίου, εκφράζει το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αμμοχώστου (ΕΒΕΑ).

Ο Βάσος Χατζηθεοδοσίου διετέλεσε ενεργό μέλος και αντιπρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του ΕΒΕΑ επί σειρά ετών και συνέβαλε τα μέγιστα στην ανάπτυξη του, ιδιαίτερα στον τομέα της ναυτιλίας όπου ήταν από τους πρωτοπόρους στην Κύπρο. Είχε συνδράμει ταυτόχρονα στην τιτάνια προσπάθεια για ανάπτυξη του τουρισμού και της κυπριακής οικονομίας. Ο Βάσος Χατζηθεοδοσίου υπηρέτησε το Κυπριακό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο (ΚΕΒΕ) από την θέση του αντιπροέδρου, τον Σύνδεσμο Ταξιδιωτικών Πρακτόρων Κύπρου (ACTA), καθώς και άλλους επαγγελματικούς οργανισμούς. Για την προσφορά του είχε βραβευθεί από τον Κυπριακό Οργανισμό Τουρισμού, το ΚΕΒΕ, την Εκκλησία της Κύπρου.

Ο αείμνηστος Βάσος πέραν της ενεργού εμπλοκής του στον εμπορικό και οικονομικό τομέα, διακρινόταν για την μεγάλη του αγάπη προς την κατεχόμενη πόλη μας αλλά και για την μεγάλη του φιλοπατρία. Ήταν αγωνιστής της ΕΟΚΑ και αδελφός του ήρωα Θεοδόση Χατζηθεοδοσίου. Ο ίδιος αλλά και ολόκληρη η οικογένεια του υπήρξαν πάντοτε μπροστάρηδες στους αγώνες για την Ελευθερία της πατρίδας μας.

To Διοικητικό Συμβούλιο του ΕΒΕ Αμμοχώστου σε ένδειξη τιμής και εκτίμησης θα παραστεί σύσσωμο στην κηδεία του.

Ο Πρόεδρος, το Διοικητικό Συμβούλιο, ο Διευθυντής, το προσωπικό και τα Μέλη του ΕΒΕ Αμμοχώστου, διαβιβάζουν τα θερμά και ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος.

02.10.2019