Standard News Friday, 4 June 2021

Οργανισμός Salamis Filoxenia αναστείλει και φέτος τις κρουαζιέρες

Ο Οργανισμός Salamis,  μέλος του Επιμελητηρίου μας, ενημερώνει το ταξιδιωτικό κοινό ότι έλαβε την απόφαση να αναστείλει και φέτος τις κρουαζιέρες με το κρουαζιερόπλοιο Salamis Filoxenia , λόγω της πανδημίας του Κορονοϊού. 

Σχετικό δελτίο τύπου: 
Κρουαζιερόπλοιο SALAMIS FILOXENIA


Ο Οργανισμός Salamis  ενημερώνει το ταξιδιωτικό του κοινό και τους λάτρεις του Κρουαζιερόπλοιου Salamis Filoxenia ότι έλαβε τη δύσκολη, αλλά συνάμα υπεύθυνη απόφαση, να αναστείλει και φέτος τις κρουαζιέρες λόγω της πανδημίας του Κορονοϊού Covid-19. 

Για τη λήψη της πιο πάνω απόφασης, υπερίσχυσε το αίσθημα κοινωνικής ευθύνης που χαρακτηρίζει τον Οργανισμό Salamis στον χώρο του τουρισμού και όχι μόνο, για πάνω από 60 χρόνια, καθώς επίσης η έγνοια μας για την ασφάλεια και την υγεία τόσο του πληρώματος όσο και του επιβατικού κοινού.

Η παγκόσμια υγειονομική κρίση, τα αυστηρά πρωτόκολλα επιβίβασης και  αποβίβασης των επιβατών στα λιμάνια προσέγγισης, το γεγονός ότι δεν κατέστη δυνατός ο έγκαιρος εμβολιασμός του πληρώματος και η εύθραυστη επιδημιολογική εικόνα,  λαμβάνοντας υπόψη και τις νέες μεταλλάξεις του ιού που βρίσκονται στην κοινότητα, αποτελούν ένα συνδυασμό  παραγόντων που δεν μας επιτρέπουν την ομαλή διεξαγωγή ταξιδιών αναψυχής αυτή την περίοδο.

Στόχος μας θα είναι πάντα η βέλτιστη και ανθρωποκεντρική εξυπηρέτηση του επιβάτη και ευελπιστούμε ότι μέχρι το τέλος της χρονιάς η πανδημία θα έχει  αντιμετωπιστεί πλήρως, έτσι ώστε να είμαστε έτοιμοι να ανακοινώσουμε το πρόγραμμα κρουαζιέρων για το 2022. Μέχρι τότε είμαστε στη διάθεση σας με όλες τις υπόλοιπες ταξιδιωτικές και ναυτιλιακές υπηρεσίες του Οργανισμού.

Με την ευκαιρία αυτή, η Salamis  θα ήθελε να ευχαριστήσει το επιβατικό της κοινό,  το προσωπικό, το πλήρωμα και τους συνεργάτες της για την κατανόηση, τη συνεχή στήριξη και την εμπιστοσύνη τους όλα αυτά τα χρόνια. 

ΕΜΠΟΡΙΚΟ & ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ

HEADQUARTERS

Gladstonos 26A
Famagusta

PARALIMNI OFFICE

152, Georgiou Gourounia Ave
1st Floor, Office 3, 5281 Paralimni 

Tel.: +357 23829264 | Fax: +357 23829267 | Email: info@famagustachamber.org.cy

LIMASSOL OFFICE

Saint Andrew 339 2nd Floor
Office201
PO BOX 53124
3300 , Limassol

Tel.: +35725370165 | Fax: +35725370291 | Email: info@famagustachamber.org.cy

PIREAS OFFICE

Μέγαρο Ε.Β.Ε.Π. (4ος Όροφος),

Tel.: | Fax: | Email: info@famagustachamber.org.cy

Copyright © 2017 Famagusta Chamber of Commerce - All Rights Reserved | Developed and Hosted by Simplex - Cyprus Web Development, Cyprus Hosting