Standard News Tuesday, 8 June 2021

Αμμόχωστος, ώρα μηδέν

Μετά και τις τελευταίες ενέργειες των εγκάθετων της Τουρκίας στην περίκλειστη μητρόπολη της επαρχίας μας, το Εμπορικό & Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αμμοχώστου εκφράζει για πολλοστή φορά την απαρέσκεια του προς τα νέα τεκταινόμενα.

Πολλάκις και διαχρονικά το Επιμελητήριο Αμμοχώστου έχει τονίσει προς όλες τις κατευθύνσεις ότι η ασφάλεια της Κυπριακής Δημοκρατίας ξεκινά από την επίλυση του θέματος της Αμμοχώστου, που ως είναι κοινώς παραδεκτό ανοίγει τον δρόμο για συνολική επίλυση του Κυπριακού προβλήματος.

Δυστυχώς, για διάφορους λόγους και σκοπούς, η Αμμόχωστος και οι πολίτες της, θυσιάζονται στον βωμό εξυπηρέτησης αλλότριων συμφερόντων, με αποτέλεσμα να φθάσουμε στα σημερινά δυσάρεστα αποτελέσματα με το άνοιγμα της περίκλειστης, την συνεχή αλλοίωση του χαρακτήρα της πόλης και τις «προσκλήσεις» από τους κατακτητές να επισκεφθούμε το σπίτι μας.

Καλούμε την κυβέρνηση μας, τους νέο-εκλεγέντες βουλευτές της επαρχίας μας, ως επίσης και τον διεθνή παράγοντα όπως άμεσα ενεργήσουν για αποτροπή των σχεδίων των εγκάθετων της Άγκυρας, ενέργειες των οποίων καταρρακώνουν κάθε ελπίδα εξεύρεσης λύσης στο πρόβλημα των Αμμοχωστιανών και κατ’ επέκταση του Κυπριακού προβλήματος.

Το Επιμελητήριο Αμμοχώστου διαχρονικά σταθερό στις προσπάθειες και προσδοκίες του για συνολική επίλυση του Κυπριακού προβλήματος στην βάση των προνοιών της Διζωνικής Δικοινοτικής Ομοσπονδίας, ενώνει την φωνή του φιλοπρόοδου επιχειρηματικού κόσμου της επαρχίας Αμμοχώστου με όλες εκείνες τις δυνάμεις που αγωνίζονται προς αυτή την κατεύθυνση.

Εμπορικό & Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αμμοχώστου
8 Ιουνίου 2021

ΕΜΠΟΡΙΚΟ & ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ

HEADQUARTERS

Gladstonos 26A
Famagusta

PARALIMNI OFFICE

152, Georgiou Gourounia Ave
1st Floor, Office 3, 5281 Paralimni 

Tel.: +357 23829264 | Fax: +357 23829267 | Email: info@famagustachamber.org.cy

LIMASSOL OFFICE

Saint Andrew 339 2nd Floor
Office201
PO BOX 53124
3300 , Limassol

Tel.: +35725370165 | Fax: +35725370291 | Email: info@famagustachamber.org.cy

PIREAS OFFICE

Μέγαρο Ε.Β.Ε.Π. (4ος Όροφος),

Tel.: | Fax: | Email: info@famagustachamber.org.cy

Copyright © 2017 Famagusta Chamber of Commerce - All Rights Reserved | Developed and Hosted by Simplex - Cyprus Web Development, Cyprus Hosting