Standard News Monday, 28 June 2021

Σύσκεψη με την Υπουργό Νατάσα Πηλείδου

Με μεγάλη επιτυχία στέφθηκε η επίσκεψη αντιπροσωπείας του Υπουργείου Ενέργειας, Εμπορίου και Βιομηχανίας με επικεφαλής την Υπουργό κ. Νατάσα Πηλείδου στην ελεύθερη επαρχία Αμμοχώστου, την Δευτέρα 28 Ιουνίου. 

Πραγματοποιήθηκε σύσκεψη στα γραφεία του Κοινοτικού Συμβουλίου Φρενάρους, παρουσία της Υπουργού, κ. Νατάσας Πηλείδου, του Γ.Δ. κ. Μάριου Παναγίδη, του Διευθυντή́ Βιομηχανίας κ. Χρίστου Φωτιάδη, της συνεργάτιδας της Υπουργού, κ. Μιράντας Λυσάνδρου και της Λειτουργού Βιομηχανίας κ. Αντωνίας Λοΐζου. Της αντιπροσωπείας του Επιμελητηρίου Αμμοχώστου ηγήθηκε ο Πρόεδρος του, κ. Αυγουστίνος Παπαθωμάς ενώ το ΚΕΒΕ εκπροσώπησε ο Διευθυντής Βιομηχανίας, κ. Αντρέας Αντρέου. Στην σύσκεψη εκπροσωπήθηκαν επίσης η ΟΕΒ και η Επιτροπή Βιομηχανικής Περιοχής Φρενάρους. Της σύσκεψης προήδρευσε ο Κοινοτάρχης Φρενάρους κ. Μιχάλης Χατζηγιώρκας. 

Στην σύσκεψη παρουσιάστηκαν διάφορα προβλήματα που ταλανίζουν την Βιομηχανική Περιοχή Φρενάρους. Σε ένα εποικοδομητικό κλίμα αντηλλάγησαν απόψεις και τροχοδρομήθηκαν συγκεκριμένες ενέργειες σε συντονισμό με το Επιμελητήριο Αμμοχώστου.  

Στην συνέχεια πραγματοποιήθηκαν επισκέψεις σε βιομηχανίες που επιχειρούν στην Βιομηχανική Περιοχή Φρενάρους όπου η κ. Υπουργός και το κλιμάκιο συνεργατών της είχαν την ευκαιρία να λάβουν τον παλμό του κόσμου της βιομηχανίας της ελεύθερης περιοχής Αμμοχώστου. 

Έπειτα, η κ. Πηλείδου και οι συνεργάτες της παρακάθισαν σε γεύμα εργασίας που παρέθεσε το Επιμελητήριο Αμμοχώστου στο Nissi Beach Resort, στην Αγία Νάπα. Στο γεύμα εργασίας παρευρέθηκαν επίσης οι κ.κ. Χρίστος Ζαννέττου, Δήμαρχος Αγίας Νάπας,  Μάριος Τσιακκής, Γ.Γ. ΚΕΒΕ, Γιώργος Μαυρουδής, Αντιπρόεδρος ΚΕΒΕ, Γιώργος Νικολέττος, Αντιπρόεδρος της Αρχής Ηλεκτρισμού Κύπρου ως επίσης και βιομήχανοι με έδρα βιομηχανικές περιοχές της ελεύθερης περιοχής Αμμοχώστου.
Στο γεύμα εργασίας, σε εγκάρδιο και εποικοδομητικό κλίμα, πραγματοποιήθηκε ανοικτή συζήτηση όπου οι βιομήχανοι παρουσίασαν θέματα που απασχολούν την περιοχή. Ανταλλάγησαν απόψεις για επίλυση των προβλημάτων, τα οποία και καταγράφηκαν από το Επιμελητήριο Αμμοχώστου για προώθηση επίλυσης τους σε συνεργασία με το Υπουργείο και το ΚΕΒΕ.

Galleries

ΕΜΠΟΡΙΚΟ & ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ

HEADQUARTERS

Gladstonos 26A
Famagusta

PARALIMNI OFFICE

152, Georgiou Gourounia Ave
1st Floor, Office 3, 5281 Paralimni 

Tel.: +357 23829264 | Fax: +357 23829267 | Email: info@famagustachamber.org.cy

LIMASSOL OFFICE

Saint Andrew 339 2nd Floor
Office201
PO BOX 53124
3300 , Limassol

Tel.: +35725370165 | Fax: +35725370291 | Email: info@famagustachamber.org.cy

PIREAS OFFICE

Μέγαρο Ε.Β.Ε.Π. (4ος Όροφος),

Tel.: | Fax: | Email: info@famagustachamber.org.cy

Copyright © 2017 Famagusta Chamber of Commerce - All Rights Reserved | Developed and Hosted by Simplex - Cyprus Web Development, Cyprus Hosting