Γενικές Ειδήσεις Δευτέρα, 20 Ιουνίου 2022

Εγκαινιάστηκαν τα νέα γραφεία του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αμμοχώστου στο Πειραιά!

Σε θερμό κλίμα πραγματοποιήθηκαν χθες, 20 Ιουνίου 2022 στις 8 το βράδυ τα εγκαίνια του γραφείου του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αμμοχώστου (ΕΒΕ Αμμοχώστου) στον Πειραιά, στην παρουσία του Υφυπουργού Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κου. Κώστα Κατσαφάδου, της Υφυπουργού Τουρισμού κας. Σοφία Ζαχαράκη, του Προέδρου και μελών του Διοικητικού Συμβουλίου του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αμμοχώστου και Πειραιώς και άλλων σημαντικών εκπροσώπων της πολιτικής και επιχειρηματικής ζωής Ελλάδος και Κύπρου.

Πρόκειται για ευγενή παραχώρηση των γραφείων από το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Πειραιώς (ΕΒΕ Πειραιώς) στο ΕΒΕ Αμμοχώστου στο πλαίσιο σύσφιξης και ενδυνάμωσης των σχέσεων των δύο Επιμελητηρίων με αφορμή τα 50 χρόνια αδελφοποίησης τους.

Τα γραφεία βρίσκονται στην οδό Γεωργίου Κασιμάτη (τέως Λουδοβίκου) 1, Πλατεία Οδησσού 18531 στον Πειραιά. Είναι πλήρως εξοπλισμένα, στεγάζονται στα γραφεία του ΕΒΕ Πειραιώς και προσφέρονται όχι μόνο για τις ανάγκες του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αμμοχώστου αλλά και για τις ανάγκες των μελών του που επισκέπτονται την Ελλάδα για τις επιχειρηματικές τους δραστηριότητες.

Τόσο ο Πρόεδρος του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αμμοχώστου κος. Αυγουστίνος Παπαθωμάς, όσο και ο Πρόεδρος του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Πειραιώς κος. Βασίλης Κορκίδης, εξέφρασαν την πλήρη ικανοποίηση τους για τα αποτελέσματα των  επαφών που διέπονται από τις αδελφικές σχέσεις των δύο Επιμελητηρίων και τόνισαν τη θέληση και αισιοδοξία της συνέχειας για ενίσχυση της σχέσης και συνεργασίας των δύο Επιμελητηρίων. 

Ο Πρόεδρος του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αμμοχώστου, κος. Αυγουστίνος Παπαθωμάς, ευχαρίστησε το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Πειραιώς και τον Πρόεδρο του Βασίλη Κορκίδη και δήλωσε ότι οι κοινές δράσεις που θα υλοποιηθούν από τα δύο Επιμελητήρια θα αυξάνονται όλο και περισσότερο.

      21 Ιουνίου 2022
Εμπορικό & Βιομηχανικό 
Επιμελητήριο Αμμοχώστου

Γκαλερι

ΕΜΠΟΡΙΚΟ & ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ

Κεντρικά Γραφεία

Γλάδστωνος 26 Α
Αμμόχωστος

Γραφείο Παραλιμνίου

Λεωφόρος Γεώργιου Γουρουνιά 152
1ος Όροφος , Γραφείο 3
5281 Παραλίμνι

Τηλ.: +357 23829264 | Φαξ: +357 23829267 | Ηλ. Ταχυδρομείο: info@famagustachamber.org.cy

Γραφείο Λεμεσού

Αγίου Ανδρέου 339 2ος Όροφος
Γραφείο 201
ΤΑΧ.ΘΥΡ 53124
3300, Λεμεσός

Τηλ.: +35725370165 | Φαξ: +35725370291 | Ηλ. Ταχυδρομείο: info@famagustachamber.org.cy

Γραφείο Πειραιά

Μέγαρο Ε.Β.Ε.Π. (4ος Όροφος),
Γεωργίου Κασιμάτη (τέως Λουδοβίκου) 1,
Πλατεία Οδησσού, Τ.Κ. 18531, Πειραιάς

Τηλ.: | Φαξ: | Ηλ. Ταχυδρομείο: info@famagustachamber.org.cy

Copyright © 2017 Famagusta Chamber of Commerce - All Rights Reserved | Developed and Hosted by Simplex - Cyprus Web Development, Cyprus Hosting