Γενικές Ειδήσεις Τετάρτη, 31 Μαΐου 2023

Μια μέρα μέχρι το Επίσημο Δείπνο του εορτασμού της επετείου των 70 χρόνων του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αμμοχώστου 

Το Επιμελητήριο Αμμοχώστου πραγματοποιεί αύριο το Επίσημο Δείπνο για τον εορτασμό της επετείου των 70 χρόνων δράσης και προσφοράς του στα επιχειρηματικά και οικονομικά δρώμενα της Κύπρου το βράδυ της Πέμπτης, 1η Ιουνίου 2023 στην ταβέρνα του ξενοδοχείου Nissi Beach στην Αγία Νάπα. 

Η εκδήλωση έχει τεθεί υπο την αιγίδα της Πρόεδρου της Βουλής των Αντιπροσώπων κας. Αννίτας Δημητρίου. Το επίσημο Δείπνο, μεταξύ άλλων, θα τιμήσουν με την παρουσία τους ο Υπουργός Ενέργειας, Εμπορίου και Βιομηχανίας κος. Γιώργος Παπαναστασίου, ο Υπουργός Άμυνας κος. Μιχάλης Γιωργάλλας, η Υπουργός Δικαιοσύνης και Δημοσίας Τάξεως κα. Άννα Κουκκίδη -Προκοπίου, η Υφυπουργός Ναυτιλίας παρά τω Προέδρω κα. Μαρίνα Χατζημανώλη και ο Υφυπουργός Τουρισμού κος. Κώστας Κουμή καθώς και άλλοι επίσημοι προσκεκλημένοι. 

Μέσα από τα 70 χρόνια πορείας του, το Επιμελητήριο έχει συμβάλει ουσιαστικά στην προώθηση των συμφερόντων του επιχειρηματικού κόσμου. Αυτή η εκδήλωση αποδίδει τον ελάχιστο φόρο τιμής για το έργο που επιτέλεσε το Επιμελητήριο από τον καιρό ίδρυσης του το 1952 προς όλους όσους συνέβαλαν σε αυτό το έργο καθ’ όλη τη διάρκεια της ιστορίας του.

Ο ρόλος του Επιμελητηρίου Αμμοχώστου είναι διπλός αφού πέραν από το οικονομικό κομμάτι και την ανάπτυξη της ελεύθερης επαρχίας Αμμοχώστου και την ευημερία των κατοίκων, αποτελεί σημαντικό φορέα και για το εθνικό μας θέμα αφού συμβάλει σημαντικά στη διατήρηση των δεσμών των νέων γενεών των Αμμοχωστιανών με την κατεχόμενη Πόλη μας καθώς και στη διατήρηση της ταυτότητας του Βαρωσιώτη.

Παρά την καταστροφή και τις οδυνηρές συνέπειες της Τουρκικής Εισβολής το 1974, ο Εμποροβιομηχανικός κόσμος της Αμμοχώστου, διασκορπισμένος σε όλα τα σημεία της Ελεύθερης Κύπρου, ανασυντάσσεται και με αξιοθαύμαστο θάρρος, με μοναδικό όπλο την αποκτηθείσα ικανότητα και εμπειρία, επαναδραστηριοποιείται και συμβάλλει στο γνωστό Μεταπολεμικό Οικονομικό Θαύμα. Το Επιμελητήριο Αμμοχώστου είναι το μόνο προσφυγικό Επιμελητήριο του τόπου με τα μέλη του να δραστηριοποιούνται διασκορπισμένα στις ελεύθερες περιοχές της Κύπρου. 

Το Επιμελητήριο Αμμοχώστου ευχαριστεί θερμά τον Platinum Χορηγό IRON FX και όλους τους Silver Χορηγούς της εκδήλωσης: Mavroudis Global Transportation and Logistics Ltd., Salamis Organisation, Island Oil (Holdings) Ltd., Nissi Beach Resort, Atlas Pantou Co Ltd., Caramondani bros plc ltd., Terra Navis Ltd., FRP Advisory, Κυπριακή Ένωση Πλοιοκτητών, K. Kyhtreotis Holdings Public Ltd. και Olympia Ocean Carriers Ltd.


 

ΕΜΠΟΡΙΚΟ & ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ

Κεντρικά Γραφεία

Γλάδστωνος 26 Α
Αμμόχωστος

Γραφείο Παραλιμνίου

Λεωφόρος Γεώργιου Γουρουνιά 152
1ος Όροφος , Γραφείο 3
5281 Παραλίμνι

Τηλ.: +357 23829264 | Φαξ: +357 23829267 | Ηλ. Ταχυδρομείο: info@famagustachamber.org.cy

Γραφείο Λεμεσού

Αγίου Ανδρέου 339 2ος Όροφος
Γραφείο 201
ΤΑΧ.ΘΥΡ 53124
3300, Λεμεσός

Τηλ.: +35725370165 | Φαξ: +35725370291 | Ηλ. Ταχυδρομείο: info@famagustachamber.org.cy

Γραφείο Πειραιά

Μέγαρο Ε.Β.Ε.Π. (4ος Όροφος),
Γεωργίου Κασιμάτη (τέως Λουδοβίκου) 1,
Πλατεία Οδησσού, Τ.Κ. 18531, Πειραιάς

Τηλ.: | Φαξ: | Ηλ. Ταχυδρομείο: info@famagustachamber.org.cy

Copyright © 2017 Famagusta Chamber of Commerce - All Rights Reserved | Developed and Hosted by Simplex - Cyprus Web Development, Cyprus Hosting