Ετήσια Γενική Συνέλευση ΕΒΕΑ 2015

Με μεγάλη επιτυχία η συνέλευση του ΕΒΕ Αμμοχώστου στίς 3/7/2015

  • Τιμήθηκαν στυλοβάτες του Επιμελητηρίου

Με πολύ μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η Ετήσια Γενική Συνέλευση του ΕΒΕ Αμμοχώστου.

Κύριος ομιλητής στη Συνέλευση ήταν ο Πρόεδρος του ΕΒΕ Αμμοχώστου κ. Γιώργος Μαυρουδής, ο οποίος παρουσίασε τις θέσεις του Επιμελητηρίου τόσο για την οικονομία, όσο και για την ανάπτυξη της ελεύθερης επαρχίας Αμμοχώστου. Ο κ. Μαυρουδής έκανε ειδική αναφορά στις εξελίξεις στο Κυπριακό, σε συνάρτηση με το θέμα της επιστροφής της Αμμοχώστου. Τόνισε επίσης τη μεγάλη σημασία που έχει για την επαρχία και την οικονομία του τόπου γενικότερα η υλοποίηση του μεγάλου έργου της μαρίνας Αγίας Νάπας, για το οποίο το ΕΒΕΑ διαδραμάτισε πρωτεύοντα ρόλο.

Στη συνέλευση χαιρετισμό απηύθυναν ο Υπουργός Ενέργειας, Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού κ. Γιώργος Λακκοτρύπης, ο Αντιδήμαρχος Αμμοχώστου κ. Σίμος Ιωάννου, ο Πρόεδρος του ΚΕΒΕ κ. Φειδίας Πηλείδης και ο Πρόεδρος του Εμπορικού Τουρκοκυπριακού Επιμελητηρίου κ. Φίκρι Τόρος.

Κατά τη Συνέλευση, το ΕΒΕ Αμμοχώστου τίμησε τους κ.κ. Βάσο Χατζηθεοδοσίου, Ανδρέα Επιφανίου και την κα Μάρω Παπαλεοντίου για τις πολύχρονες υπηρεσίες και προσφορά τους στην ανάπτυξη του Επιμελητηρίου .

Τέλος, μετά το πέρας της Συνέλευσης έγινε παρουσίαση από τον Επίκουρο Καθηγητή του Πανεπιστημίου Κύπρου κ. Σωκράτη Στρατή της δικοινοτικής μελέτης “Hands on Famagusta”, η οποία περιλαμβάνει τη χαρτογράφηση της Αμμοχώστου και τη διαδραστική ιστοσελίδα.

ΕΜΠΟΡΙΚΟ & ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ

HEADQUARTERS

Gladstonos 26A
Famagusta

PARALIMNI OFFICE

Georgiou Gourounia 152

1st Floor , Office 3
5281 Paralimni

Tel.: +357 23829264 | Fax: +357 23829267 | Email: info@famagustachamber.org.cy

LIMASSOL OFFICE

Saint Andrew 339 2nd Floor
Office201
PO BOX 53124
3300 , Limassol

Tel.: +35725370165 | Fax: +35725370291 | Email: info@famagustachamber.org.cy

PIREAS OFFICE

Μέγαρο Ε.Β.Ε.Π. (4ος Όροφος),

Tel.: | Fax: | Email: info@famagustachamber.org.cy

Copyright © 2017 Famagusta Chamber of Commerce - All Rights Reserved | Developed and Hosted by Simplex - Cyprus Web Development, Cyprus Hosting