Standard News Saturday, 12 August 2023

Στήριξη του Κέντρου ΚΕΠΑ «’Αγιος Χριστόφορος» με το music comedy show του Λούη Πατσαλίδη

Για τη στήριξη του Κέντρου Προσφοράς και Αγάπης (ΚΕΠΑ) ΑΓΙΟΣ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ στο Παραλίμνι πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Παρασκευής, 11 Αυγούστου 2023 η κωμική μουσική παράσταση του Λούη Πατσαλίδη «Summer Special» στο Δημοτικό Αμφιθέατρο Δερύνειας. 

Το ΚΕΠΑ ΑΓΙΟΣ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ είναι Φιλανθρωπικό Ίδρυμα και ξεκίνησε το έργο του το 1998, με στόχο την έμπρακτη εκδήλωση χριστιανικής αγάπης προς κάθε αναξιοπαθούντα συνάνθρωπο. Το ΚΕΠΑ προσφέρει δωρεάν κατ’ οίκον διανομή ζεστού φαγητού, ένδυση και υπόδηση σε άπορες οικογένειες («Συσσίτιο»), δωρεάν φιλοξενία και ανακουφιστική φροντίδα σε καρκινοπαθείς, υποτροφίες και βοηθήματα σε άπορους φοιτητές και μαθητές, στέγη για εμπερίστατες οικογένειες (θύματα οικογενειακής βίας), δωρεάν μαθήματα Γαλλικών και δωρεάν φιλοξενία συνεδριάσεων - εκδηλώσεων εθελοντικών οργανισμών. Επίσης το ΚΕΠΑ φιλοξενεί δωρεάν το Ειδικό Σχολείο για παιδιά με ειδικές ικανότητες «Φάρος Ζωής», συμπαραστέκεται στις Ιεραποστολικές προσπάθειες της Εκκλησίας, ενώ έχει αναπτύξει πρότυπο κέντρο Φροντίδας και Αποκατάστασης ηλικιωμένων και αναπήρων, το κοινωνικό Παντοπωλείο για άπορες οικογένειες «Καλάθι Αγάπης» και κοινωνικό Φροντιστήριο για δωρεάν μαθήματα σε άπορους μαθητές.

Τα έσοδα από την κωμική μουσική παράσταση του Λούη Πατσαλίδη «Summer Special» το βράδυ της 11ης Αυγούστου 2023 θα διατεθούν για ενίσχυση τoυ προγράμματος της δωρεάν κατ’ οίκον διανομής φαγητού σε άπορες οικογένειες του ΚΕΠΑ ΑΓΙΟΣ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ. Στηρίζοντας το έργο του Κέντρου, το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αμμοχώστου έδωσε το παρών του στην παράσταση με εκπρόσωπους τον Αντιπρόεδρο Τουρισμού του Επιμελητηρίου κύριο Χρίστο Αγγελίδη, τον Αντιπρόεδρο Βιομηχανίας του Επιμελητηρίου κύριο Πιερή Γυψιώτη και τον κύριο Κώστα Φυτιρή, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Επιμελητηρίου. 

ΕΜΠΟΡΙΚΟ & ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ

HEADQUARTERS

Gladstonos 26A
Famagusta

PARALIMNI OFFICE

152, Georgiou Gourounia Ave
1st Floor, Office 3, 5281 Paralimni 

Tel.: +357 23829264 | Fax: +357 23829267 | Email: info@famagustachamber.org.cy

LIMASSOL OFFICE

Saint Andrew 339 2nd Floor
Office201
PO BOX 53124
3300 , Limassol

Tel.: +35725370165 | Fax: +35725370291 | Email: info@famagustachamber.org.cy

PIREAS OFFICE

Μέγαρο Ε.Β.Ε.Π. (4ος Όροφος),

Tel.: | Fax: | Email: info@famagustachamber.org.cy

Copyright © 2017 Famagusta Chamber of Commerce - All Rights Reserved | Developed and Hosted by Simplex - Cyprus Web Development, Cyprus Hosting