Standard News Monday, 18 December 2023

Επίσκεψη της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής στην Βιομηχανική Περιοχή Αθανασίου

Επίσκεψη στη Βιομηχανική Περιοχή Αγίου Αθανασίου στη Λεμεσό, πραγματοποίησε η Κοινοβουλευτική Επιτροπή Ενέργειας, Εμπορίου και Βιομηχανίας της Βουλής, την Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου 2023.
Επικεφαλής της Επιτροπής ήταν ο Πρόεδρος της κύριος Κυριάκος Χατζηγιάννης ενώ παρόντες ήταν τα μέλη της Βουλευτές κύριοι Πανίκος Λεωνίδου, Νίκος Σύκας και Μιχάλης Γιακουμή.
Θέμα της επίσκεψης αποτέλεσε το διαχρονικό πρόβλημα με τα λιμνάζοντα νερά της βροχής που συγκεντρώνονται επικίνδυνα ειδικά σε δύο σημεία, εντός της Βιομηχανικής Περιοχής και δημιουργούν τεράστια προβλήματα και καταστροφές στις παρακείμενες βιομηχανικές μονάδες.
Παρευρέθηκαν επίσης με εκπροσώπους τους, εκτός από το Επιμελητήριο μας, το Τμήμα Δημοσίων Έργων, ο ΣΑΛΑ, οι τοπικές αρχές Αγίου Αθανασίου, άλλες κυβερνητικές υπηρεσίες και τοπικοί φορείς.

Τα μέλη της Επιτροπής και ιδιαίτερα ο Πρόεδρος της κύριος Κυριάκος Χατζηγιάννης, αφού ενημερώθηκαν για το θέμα από τα αρμόδια τμήματα για τις ενέργειες τους προς επίλυση του προβλήματος και από τους εμπλεκόμενους βιομήχανους, εξέφρασαν την απογοήτευση και αγανάκτηση τους για την μη επίλυση αυτού του σοβαρού προβλήματος που υφίσταται από πάρα πολλά χρόνια πριν. Δεν ικανοποιήθηκαν από τις εξηγήσεις που δόθηκαν και κάλεσαν τα αρμόδια τμήματα που εμπλέκονται στην επίλυση του προβλήματος, σε συνεδρία της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής εντός του Ιανουαρίου, να καταθέσουν συγκεκριμένο σχεδιασμό και χρονοδιάγραμμα για επίλυση του προβλήματος.

ΕΜΠΟΡΙΚΟ & ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ

HEADQUARTERS

Gladstonos 26A
Famagusta

PARALIMNI OFFICE

152, Georgiou Gourounia Ave
1st Floor, Office 3, 5281 Paralimni 

Tel.: +357 23829264 | Fax: +357 23829267 | Email: info@famagustachamber.org.cy

LIMASSOL OFFICE

Saint Andrew 339 2nd Floor
Office201
PO BOX 53124
3300 , Limassol

Tel.: +35725370165 | Fax: +35725370291 | Email: info@famagustachamber.org.cy

PIREAS OFFICE

Μέγαρο Ε.Β.Ε.Π. (4ος Όροφος),

Tel.: | Fax: | Email: info@famagustachamber.org.cy

Copyright © 2017 Famagusta Chamber of Commerce - All Rights Reserved | Developed and Hosted by Simplex - Cyprus Web Development, Cyprus Hosting