Standard News Friday, 21 June 2024

Επιτυχημένη Επιχειρηματική Εκδήλωση Δικτύωσης από το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αμμοχώστου

Επιχειρηματικός κόσμος από τα μέλη του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αμμοχώστου και όχι μόνο παρευρέθηκε στην επιχειρηματική εκδήλωση δικτύωσης που διοργάνωσε το Επιμελητήριο την Πέμπτη 20 Ιουνίου 2024 στη κάβα DRINKLOBBY στη Λεμεσό. 

Η εκδήλωση στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία. Σκοπός της εκδήλωσης ήταν η παροχή της δυνατότητας ανάπτυξης αλλά και ενίσχυσης γνωριμιών μεταξύ των παρευρισκόμενων, δίνοντας συνεπώς την ευκαιρία για την ανάπτυξη ή/και ενδυνάμωση συνεργασιών / συνεργιών με επακόλουθο τη δημιουργία νέων επιχειρηματικών ευκαιριών. Η εκδήλωση αποτέλεσε ευκαιρία για ανταλλαγή απόψεων και διερεύνηση τρόπων συνεργασίας προς αυτή την κατεύθυνση. 

Επιπρόσθετα δόθηκε η ευκαιρία στους παρευρισκόμενους Αμμοχωστιανούς να συναντηθούν και να αναφέρουν με τους συμπολίτες και συνεπαρχιώτες τους θέματα και θύμησες της κατεχόμενης πόλης και της επαρχίας γενικότερα, μια ευκαιρία που δεν παρουσιάζεται συχνά. 

Το φιλόξενο περιβάλλον του DRINKLOBBY και η άριστη οργάνωση συνέβαλαν στην επιτυχία της βραδιάς, δημιουργώντας ιδανικές συνθήκες για την επίτευξη των στόχων της εκδήλωσης.

Το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αμμοχώστου δεσμεύεται να συνεχίσει να στηρίζει τις επιχειρήσεις και να προωθεί τη δικτύωση και την ανάπτυξη συνεργασιών, με στόχο τη βιώσιμη ανάπτυξη και την επιχειρηματική ευημερία των μελών του, πάντα με τον πόθο και κύριο στόχο της επιστροφής στη κατεχόμενη γενέθλια γη μας. 

  

 

ΕΜΠΟΡΙΚΟ & ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ

HEADQUARTERS

Gladstonos 26A
Famagusta

PARALIMNI OFFICE

152, Georgiou Gourounia Ave
1st Floor, Office 3, 5281 Paralimni 

Tel.: +357 23829264 | Fax: +357 23829267 | Email: info@famagustachamber.org.cy

LIMASSOL OFFICE

Saint Andrew 339 2nd Floor
Office201
PO BOX 53124
3300 , Limassol

Tel.: +35725370165 | Fax: +35725370291 | Email: info@famagustachamber.org.cy

PIREAS OFFICE

Μέγαρο Ε.Β.Ε.Π. (4ος Όροφος),

Tel.: | Fax: | Email: info@famagustachamber.org.cy

Copyright © 2017 Famagusta Chamber of Commerce - All Rights Reserved | Developed and Hosted by Simplex - Cyprus Web Development, Cyprus Hosting