Γενικές Ειδήσεις Δευτέρα, 7 Σεπτεμβρίου 2020

Ικανοποίηση ΕΒΕΑ για ανέγερση γηπέδων γκολφ στην Ελεύθερη Επαρχία Αμμοχώστου

 Η ανάπτυξη του έργου θα οδηγήσει στην αναβάθμιση της ποιότητας του τουριστικού προϊόντος στην περιοχή

 

Το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αμμοχώστου (ΕΒΕΑ) χαιρετίζει με ιδιαίτερη ικανοποίηση την πρόοδο στο θέμα της ανέγερσης γηπέδων γκολφ στην Ελεύθερη Επαρχία Αμμοχώστου. Η ανέγερση γηπέδων γκολφ στην περιοχή ήταν ένα πάγιο αίτημα τόσο του Επιμελητηρίου όσο και όλων των αρμόδιων φορέων της επαρχίας και όχι μόνο. Όμως παρά την έντονη επιθυμία κατασκευής του έργου, αντιμετώπιζε διάφορα τεχνοκρατικά προβλήματα τα οποία καθυστερούσαν την υλοποίηση του.

 

Το ΕΒΕΑ, υποδείκνυε διαχρονικά προς όλες τις κατευθύνσεις από την δεκαετία του 1980, την αναγκαιότητα ανάπτυξης του έργου το οποίο αναμφίβολα θα οδηγήσει στην αναβάθμιση της ποιότητας του τουριστικού προϊόντος και θα βοηθήσει στην προσπάθεια επέκτασης της τουριστικής περιόδου.

 

Υπό τις σημερινές μάλιστα πρωτόγνωρες συνθήκες που βιώνει τόσο η κοινωνία όσο και η επιχειρηματική κοινότητα, λόγω πανδημίας, αλλά και των αρνητικών οικονομικών συνεπειών που αυτή επέφερε, η προώθηση υλοποίησης του συγκεκριμένου έργου θα είναι μια τονωτική οικονομική ένεση στην πληγείσα οικονομία της περιοχής. 

 

Το ΕΒΕΑ κάνει έκκληση προς όλες τις αρμόδιες κυβερνητικές υπηρεσίες που εμπλέκονται στην κατασκευή του έργου, όπως επισπεύσουν τις διαδικασίες για έκδοση των απαραίτητων αδειών για να καταστεί επιτέλους εφικτή η υλοποίηση του.

ΕΜΠΟΡΙΚΟ & ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ

Γραφείo Λεμεσού

Αγίου Ανδρέα 339 2ος Όροφος, 3300, Λεμεσός | Κύπρος

Τηλ. : +35725370165 | Φαξ : +35725370291 Email : info@famagustachamber.org.cy


Γραφείο Παραλιμνίου

Λεωφόρος Γεώργιου Γουρουνιά 152 1ος Όροφος , Γραφέιο 3 5281 Παραλίμνι

Τηλ. : +357 23829264 | Φαξ : +357 23829267 Email : info@famagustachamber.org.cy

Κεντρικά Γραφεία

Γλάδστωνος 26Α Αμμόχωστος

Κλειστά λόγω τουρκικής εισβολής

Copyright © 2017 Famagusta Chamber of Commerce - All Rights Reserved | Developed and Hosted by Simplex - Cyprus Web Development, Cyprus Hosting