Arizona Laundries Famagusta Ltd Παρασκευή, 23 Σεπτεμβρίου 2022

ARIZONA LAUNDRIES FAMAGUSTA LTD.

#Γνωρίστεταμέλημας
 
Σήμερα παρουσιάζουμε την εταιρεία - μέλος μας 
ARIZONA LAUNDRIES FAMAGUSTA LTD.
 
Κύρια δραστηριότητα της εταιρείας Arizona Laundries Famagusta Ltd. είναι το Βιομηχανικό πλυντήριο ρούχων και πιο συγκεκριμένα με το πλύσιμο – καθάρισμα - σιδέρωμα λινών ξενοδοχείων, δηλαδή σεντόνια, πετσέτες, τραπεζομάντηλα, στρώσεις, κουρτίνες κτλ. Επιπλέον η εταιρεία παρέχει υπηρεσίες ραψίματος και επιδιόρθωσης λινών και ενοικίασης σεντονιών και πετσετών. 
 
Η εταιρεία κατέχει 53 χρόνια εμπειρίας στον τομέα μέσα από 44 χρόνια ύπαρξης και επέκτασης στην παρούσα διεύθυνση και λειτουργεί σε επταήμερη βάση από τον Μάιο μέχρι τον Νοέμβριο και τους υπόλοιπους μήνες αναλόγως των αναγκών των ξενοδοχείων. Είναι συνεπής στην παράδοση πάντοτε και υπάρχει δίνεται η δυνατότητα στον πελάτη να επικοινωνεί με το γραφείο εξυπηρέτησης και τον υπεύθυνο παραγωγής, με αποτέλεσμα ο πελάτης να έχει τη στήριξη και συνεργασία του πλυντηρίου. Η εταιρεία προβαίνει σε επί τόπου επισκέψεις στα ξενοδοχεία για επίλυση ζητημάτων που τυχόν προκύψουν.
 
Η εταιρεία είναι σε θέση να καλύψει έκτακτες ανάγκες των πελατών με ενοικίαση λινών. Η μεταφορά των λινών στον πελάτη γίνεται με τρόλλευ τα οποία είναι επενδυμένα με υφασμάτινες σακούλες για προστασία της περιουσίας του. Γίνεται απολύμανση όλων των λινών κατά την πλύση, κάτι το οποίο δύναται να αποδειχθεί με εργαστηριακή εξέταση σε περίπτωση που αυτό ζητηθεί. 
 
Ανά πάσα στιγμή υπάρχει τεχνική και ποιοτική υποστήριξη από τον προμηθευτή των υγρών πλυσίματος ως επίσης από τον προμηθευτή μηχανημάτων. 
 
Η εταιρεία έχει δικούς της τεχνικούς για επιδιόρθωση των μηχανημάτων και αυτοκινήτων. Σε περίπτωση τεχνικών προβλημάτων που τυχόν εμφανιστούν κατά την εξυπηρέτηση ενός πελάτη, η εταιρεία από μόνη της ενεργεί προς επίλυση των προβλημάτων χωρίς να ενοχλήσει τον πελάτη.
 
Η Arizona Laundries Famagusta Ltd. είναι μέλος Γερμανικού συνδέσμου πλυντηρίου, απ’ όπου αντλεί τεχνογνωσία και ενημερώνεται για τα Ευρωπαϊκά πρότυπα πλυσίματος.
 
Παρατίθεται πιο κάτω η εξέλιξη της πορείας της εταιρείας με χρονολογική σειρά:
 
1969: Ιδρύεται η εταιρεία ΑΤΜΟΠΛΥΝΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΙΣΤΗΡΙΑ «ΑΡΙΖΟΝΑ» στην Αμμόχωστο 
1979: Επαναλειτουργεί (μετά την Τουρκική εισβολή του 1974) με την ονομασία ARIZONA LAUNDRIES FAMAGUSTA LTD. στον κύριο δρόμο Παραλιμνίου - Αγίας Νάπας σε ένα χώρο 500 τ.μ. Ιδρυτές οι Σάββας και Δημήτρης Κυρίλλου
1983: Με τη ραγδαία ανάπτυξη της τουριστικής βιομηχανίας η εταιρεία επεκτείνει τις εγκαταστάσεις της στα 1.200 τ.μ. 
1986: Η εταιρεία πρωτοπορεί με την εισαγωγή του πρώτου πλυντηρίου τύπου tunnel στην Κύπρο
1990: Ξεκινά η αναδιοργάνωση και αναβάθμιση της εταιρείας υπό την Διοίκηση του Σάββα Κυρίλλου
1999: Η εταιρεία εφαρμόζει πρώτη στην Κύπρο το σύστημα ενοικίασης Λινών «Linen Hire»
2002: Γίνεται επέκταση του κτιρίου στα 2.650 τ.μ. και αντικατάσταση μηχανημάτων
2003: Η εταιρεία γίνεται επίτιμο μέλος του Γερμανικού συνδέσμου πλυντηρίων «DOBLEKREIS»
2004: Επιτυγχάνεται η πιστοποίηση ποιότητας με εφαρμογή του πρότυπου ISO9001
2006: Παραγωγή βιοκαύσιμου για το στόλο της εταιρείας με επεξεργασία των τηγανελαίων
2007: Η εταιρεία πιστοποιείται με το περιβαλλοντικό μοντέλο GREEN GLOBE GLOBAL
2009: Εφαρμόζεται η απολύμανση των λινών κατά την πλύση
2016: Γίνεται αντικατάσταση μηχανών με καινούργιες
2017: Επιτυγχάνεται η πιστοποίηση για την εφαρμογή των συστημάτων IS0 5001:2018 - Ασφάλεια και Υγεία στον χώρο εργασίας, ISO14001:2015 – Περιβαλλοντική διαχείριση και ISO9001:2015 – Ποιότητα. Επίσης αντικαθίσταται μια γραμμή πλυσίματος και σιδερώματος με νέες
2019: Προστίθεται μια νέα γραμμή πλυσίματος και σιδερώματος
2020: Ξεκινά η επέκταση του κτιρίου με προσθήκη νέων γραφείων και αίθουσας συνεδριάσεων στον πάνω όροφο και νέων γραφείων και χώρου φορτοεκφόρτωσης στο ισόγειο
 
Η επιτυχία της εταιρείας οφείλεται στις εξής λέξεις – κλειδιά: πελάτης, συνεργασία, ποιότητα, εξυπηρέτηση, συνέπεια. Αυτό που ξεχωρίζει και χαρακτηρίζει την εταιρεία Arizona Laundries Famagusta Ltd., είναι ότι ακούει τα θέλω του πελάτη προσεκτικά και προσπαθεί να τα εκπληρώσει μέσω των δικών της διαδικασιών.
 
Μια στιγμή που χαρακτήρισε την εταιρεία συμφώνα με τους ιδίους ήταν η εισαγωγή του πρώτου πλυντηρίου στην Κύπρο το 1986, γεγονός το οποίο κατέστησε την εταιρεία πρωτοπόρα στον τομέα της και άλλαξε τον τρόπο πλυσίματος κάνοντας εξοικονόμηση νερού και χημικών και αυξάνοντας την παραγωγή της. Η σημαντικότερη στιγμή της εταιρείας ήταν η έναρξη συνεργασίας με πεντάστερο ξενοδοχείο, μέσω της οποίας η εταιρεία κατανόησε τη σημαντικότητα της καθαριότητας και του καλού σιδερώματος, αποκτώντας ψηλό επίπεδο το οποίο διατηρεί μέχρι σήμερα για όλους τους πελάτες της.
 
Η Ιδεολογία της εταιρείας είναι η ακόλουθη: Παράδοση καθαρών λινών => ευχαριστημένος τουρίστας=> επαναληπτικός τουρίστας. Ως επόμενη φάση η εταιρεία στοχεύει στην περιβαλλοντική της αναβάθμιση.
 
Ο πελάτης μπορεί να επισκεφθεί την εταιρεία όποτε το επιθυμήσει στα υποστατικά της στην οδό 1ης Απριλίου 382 (Τ.Κ. 5280) στο Παραλίμνι. «Είναι χαρά μας να τον φιλοξενήσουμε και να τον ξεναγήσουμε στο πλυντήριο μας» ανέφερε χαρακτηριστικά η υπεύθυνη της εταιρείας. 
 
«Για να μπορέσει μια εταιρεία να μείνει ενεργή πρέπει να έχει υποστηρικτές, συμπαραστάτες, βοηθούς και συμβούλους» εξ ου και του ότι, ανάμεσα σε άλλους λόγους η εταιρεία είναι μέλος του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αμμοχώστου μα και υποστηρικτής αρκετών Συνδέσμων που σχετίζονται με τον τουρισμό.
 
Στοιχεία επικοινωνίας: 
 
Τηλ. 23721033
email: arizona@cytanet.com.cy
 
*Υ.Γ : Το άρθρο συντάχθηκε μετά από συνέντευξη που πήρε το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αμμοχώστου από την εταιρεία Arizona Laundries Famagusta ltd.
 

Γκαλερι

Γνωρίστε τα μέλη μας

Πέμπτη, 11 Απριλίου 2024

Gantoni General Enterprises LTD

Πέμπτη, 21 Μαρτίου 2024

Amarande Hotel

Πέμπτη, 29 Φεβρουαρίου 2024

Ecliptic Defence and Space

Τρίτη, 20 Φεβρουαρίου 2024

CARAMONDANI BROS PUBLIC CO LTD

Πέμπτη, 8 Φεβρουαρίου 2024

DUO-BOND GENERAL AUTOGLASS LTD

Τρίτη, 23 Ιανουαρίου 2024

PGE&Co

Πέμπτη, 11 Ιανουαρίου 2024

CHR. KONTOS ENTERPRISES LTD

ΕΜΠΟΡΙΚΟ & ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ

Κεντρικά Γραφεία

Γλάδστωνος 26 Α
Αμμόχωστος

Γραφείο Παραλιμνίου

Λεωφόρος Γεώργιου Γουρουνιά 152
1ος Όροφος , Γραφείο 3
5281 Παραλίμνι

Τηλ.: +357 23829264 | Φαξ: +357 23829267 | Ηλ. Ταχυδρομείο: info@famagustachamber.org.cy

Γραφείο Λεμεσού

Αγίου Ανδρέου 339 2ος Όροφος
Γραφείο 201
ΤΑΧ.ΘΥΡ 53124
3300, Λεμεσός

Τηλ.: +35725370165 | Φαξ: +35725370291 | Ηλ. Ταχυδρομείο: info@famagustachamber.org.cy

Γραφείο Πειραιά

Μέγαρο Ε.Β.Ε.Π. (4ος Όροφος),
Γεωργίου Κασιμάτη (τέως Λουδοβίκου) 1,
Πλατεία Οδησσού, Τ.Κ. 18531, Πειραιάς

Τηλ.: | Φαξ: | Ηλ. Ταχυδρομείο: info@famagustachamber.org.cy

Copyright © 2017 Famagusta Chamber of Commerce - All Rights Reserved | Developed and Hosted by Simplex - Cyprus Web Development, Cyprus Hosting