Mavroudis Global Transportation & Logistics Ltd Πέμπτη, 31 Αυγούστου 2023

Mavroudis Global Transportation & Logistics Ltd

#Γνωρίστεταμέλημας

Σήμερα παρουσιάζουμε την εταιρεία - μέλος μας Mavroudis Global Transportation & Logistics Ltd.
 

H Mavroudis Global Transportation & Logistics είναι μια οικογενειακή επιχείρηση που εδρεύει στη Λευκωσία, διατηρώντας παράλληλα γραφεία σε Λεμεσό και Λάρνακα. Για περισσότερο από μισό αιώνα η εταιρεία κατέχει ηγετικό ρόλο στον τομέα των ναυτιλιακών υπηρεσιών και των διεθνών μεταφορών. Με πυξίδα την ποιοτική εξυπηρέτηση και τα υψηλότερα επαγγελματικά πρότυπα, αναπτύσσεται δυναμικά έχοντας στον πυρήνα της κουλτούρας της την ποιότητα, τον πελατοκεντρισμό και την καινοτομία.

Η Mavroudis Global Transportation & Logistics Ltd. ιδρύθηκε το 1984 στη Λευκωσία, ωστόσο ο ιδρυτής της εταιρείας δραστηριοποιείτο στον τομέα από το 1955 στην Αμμόχωστο. Η εταιρεία ιδρύθηκε από τον Χριστόδουλο Μαυρουδή (Sr.), σε συνεργασία με τον Γεώργιο Μαυρουδή. Ο κύριος Χριστόδουλος Μαυρουδής (Sr.) ήταν μέλος της ιδρυτικής ομάδας του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αμμοχώστου. Ιδιοκτήτες της εταιρείας σήμερα είναι οι Γεώργιος Μαυρουδής και Χριστόδουλος Μαυρουδής (Jr.).

Όσον αφορά τους λόγους που η εταιρεία είναι μέλος του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αμμοχώστου, σε σχετική ερώτηση, η απάντηση είχε ως εξής: «Οι ρίζες της εταιρείας όπως και η καταγωγή της οικογένειας Μαυρουδή είναι από το Βαρώσι. Η συμμετοχή στο ΕΒΕ Αμμοχώστου δεν αντανακλά μόνο την εμπιστοσύνη που η εταιρεία επιδεικνύει προς το Επιμελητήριο, αλλά συμβολίζει την πίστη για επιστροφή, απαλλαγή από την κατοχή και οικοδόμηση συνθηκών ευημερίας, προόδου και ανάπτυξης για όλους τους πολίτες της Κύπρου. Κάθε φορέας και κάθε βήμα είναι σημαντικό στο πλαίσιο της κοινής προσπάθειας να κρατηθεί η ελπίδα ζωντανή. Όχι μόνο για τους Αμμοχωστιανούς αλλά και για την Κύπρο ολόκληρη». 

H Mavroudis Global Transportation & Logistics προσφέρει ένα ευρύ φάσμα ναυτιλιακών υπηρεσιών. Μεταξύ άλλων παρέχει υπηρεσίες θαλάσσιων και εναέριων μεταφορών, διαμετακομιστικού εμπορίου, τελωνιακών διεκπεραιώσεων, πρακτορεύσεων πλοίων, καθώς και διαχείριση / επιμελητεία εφοδιαστικής αλυσίδας.

Τα πλεονεκτήματα της εταιρείας είναι η ακεραιότητα και η υπευθυνότητα στην παροχή υπηρεσιών, σε συνδυασμό με το ότι η εταιρεία μετρά περισσότερο από μισό αιώνα γνώσης, εμπειρίας και τεχνογνωσίας στον τομέα της. Ιδιαίτερη έμφαση δίνεται στην εξυπηρέτηση και φροντίδα των πελατών, μέσα από μια πελατοκεντρική προσέγγιση που εδράζεται στην ποιότητα, την εξειδίκευση και τη συνέπεια. Το προσωπικό της Mavroudis Global Transportation & Logistics είναι πάντοτε δίπλα στους πελάτες της εταιρείας, ως ένας στενός και αξιόπιστος συνεργάτης. 

Οι λέξεις - κλειδιά σε ότι αφορά την επιτυχία της εταιρείας είναι η ποιότητα, η αποτελεσματικότητα και ο πελατοκεντρισμός / διατήρηση πελατών (continuity of clientship).

Μέσα από τα χρόνια πορείας της, η εταιρεία χαρακτηρίζεται από επαγγελματισμό, καινοτομία, συνεχή προσπάθεια αναβάθμισης υπηρεσιών και διαρκή ενίσχυση της επικοινωνίας και συνεργασίας όχι μόνο μεταξύ των στελεχών της εταιρείας αλλά και με τις εταιρείες-συνεργάτες, συμπεριλαμβανομένου του προμηθευτή, του υπεργολάβου και του πελάτη. Πρόκειται για αξίες που συνέβαλαν καθοριστικά ώστε η εταιρεία να ανταπεξέρχεται με επιτυχία στις όποιες προκλήσεις προέκυπταν κατά καιρούς. Η περίοδος μετά την εισβολή ήταν ιδιαίτερα δύσκολη, ωστόσο με επιμονή, αισιοδοξία και μεθοδική δουλειά, η εταιρεία κατάφερε σιγά σιγά να αποκτήσει ηγετικό ρόλο στον τομέα της.

Κορυφαία και σημαντικότερη στιγμή της εταιρείας είναι η μεταφορά των πρώτων μονάδων παραγωγής ηλεκτρικού ρεύματος στο Βασιλικό το 1998. Σημαντικό ορόσημο ήταν και η συνειδητή απόφαση της εταιρείας, το 2004, να εμπλακεί στη διαχείριση πετρελαιοειδών για λογαριασμό εταιρειών πετρελαιοειδών, στην Κύπρο και το εξωτερικό. 

Ο πελάτης μπορεί να επισκεφθεί την εταιρεία Mavroudis Global Transportation & Logistics Ltd. στα κεντρικά γραφεία της εταιρείας στη Λευκωσία και στα υποκατάστημα της Λεμεσού. 

Στοιχεία Επικοινωνίας: 
-    Λευκωσία: Κλήμεντος και Κλεομένους 7, 1061
Τηλ: +357 22452080 / Fax: +357 22754801
Email: info@mavroudis.com.cy

-    Λεμεσός: Μαρίνου Γαβριήλ 15, 3052 
Τηλ: +357 25572385 / Fax: +357 25568193
Email: limassol@mavroudis.com.cy 

-    Website: www.mavroudis.com.cy/
-    Facebook: www.facebook.com/MavroudisGTL
-    Instagram: www.instagram.com/mavroudis.shipping 


*Υ.Γ : Το άρθρο έγινε μετά από συνέντευξη που πήρε το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αμμοχώστου από την εταιρεία Mavroudis Global Transportation &

Γεώργιος Μαυρουδής  Γεώργιος Μαυρουδής

Γνωρίστε τα μέλη μας

Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

G & I Keses Dairy Products Ltd

Πέμπτη, 11 Απριλίου 2024

Gantoni General Enterprises LTD

Πέμπτη, 21 Μαρτίου 2024

Amarande Hotel

Πέμπτη, 29 Φεβρουαρίου 2024

Ecliptic Defence and Space

Τρίτη, 20 Φεβρουαρίου 2024

CARAMONDANI BROS PUBLIC CO LTD

Πέμπτη, 8 Φεβρουαρίου 2024

DUO-BOND GENERAL AUTOGLASS LTD

Τρίτη, 23 Ιανουαρίου 2024

PGE&Co

ΕΜΠΟΡΙΚΟ & ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ

Κεντρικά Γραφεία

Γλάδστωνος 26 Α
Αμμόχωστος

Γραφείο Παραλιμνίου

Λεωφόρος Γεώργιου Γουρουνιά 152
1ος Όροφος , Γραφείο 3
5281 Παραλίμνι

Τηλ.: +357 23829264 | Φαξ: +357 23829267 | Ηλ. Ταχυδρομείο: info@famagustachamber.org.cy

Γραφείο Λεμεσού

Αγίου Ανδρέου 339 2ος Όροφος
Γραφείο 201
ΤΑΧ.ΘΥΡ 53124
3300, Λεμεσός

Τηλ.: +35725370165 | Φαξ: +35725370291 | Ηλ. Ταχυδρομείο: info@famagustachamber.org.cy

Γραφείο Πειραιά

Μέγαρο Ε.Β.Ε.Π. (4ος Όροφος),
Γεωργίου Κασιμάτη (τέως Λουδοβίκου) 1,
Πλατεία Οδησσού, Τ.Κ. 18531, Πειραιάς

Τηλ.: | Φαξ: | Ηλ. Ταχυδρομείο: info@famagustachamber.org.cy

Copyright © 2017 Famagusta Chamber of Commerce - All Rights Reserved | Developed and Hosted by Simplex - Cyprus Web Development, Cyprus Hosting