G & I Keses Dairy Products Ltd  Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

G & I Keses Dairy Products Ltd

Σήμερα παρουσιάζουμε την εταιρεία - μέλος μας, Γ&Ι ΚΚΕΣΕΣ ΓΑΛΑΚΤΟΚΟΜΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΛΤΔ.

 
Η οικογένεια Κκεσέ κατάγεται από το Πραστειό Αμμοχώστου και ανέκαθεν δραστηριοποιείτο στον τομέα της κτηνοτροφίας και των γαλακτοκομικών προϊόντων με περισσότερη ενασχόληση με τα γαλακτοκομικά προϊόντα μετά το 1974, όπου η οικογένεια εγκαταστάθηκε στο χωριό Αυδήμου της επαρχίας Λεμεσού.

Συγκεκριμένα, η Χαμπού (Χαραλαμπία), μητέρα των αδερφών Κκεσέ, το 1982 είχε βραβευτεί από το Υπουργείο Γεωργίας και Φυσικών πόρων για την «Προοδευτικότητα και επίδοση στην παρασκευή γαλακτοκομικών προϊόντων», ενώ το 1990 απονεμήθηκε Α΄ Βραβείο για την «Παρασκευή γαλακτοκομικών προϊόντων σε κατάλληλες συνθήκες». Σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα τα προϊόντα που έφτιαχνε απέκτησαν φήμη και ξεπέρασαν το στενό και οικογενειακό περιβάλλον, με αποτέλεσμα την ίδρυση της εταιρείας Γ&Ι ΚΕΣΕΣ ΓΑΛΑΚΤΟΚΟΜΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΛΤΔ. το 1992.

Η εταιρεία σήμερα παράγει και διανέμει σε όλη την Κύπρο αυθεντικά παραδοσιακά γαλακτοκομικά προϊόντα όπως χαλούμι αιγοπρόβειο, ώριμο αιγοπρόβειο, αιγινό χαλλούμι, τραχανά, γιαούρτι, αναρή, τρίμμα, τυρί φλαούνας και παράλληλα εισάγει και διανέμει ελληνική φέτα, κεφαλοτύρι και μανούρι.

Η άριστη ποιότητα του γάλακτος, ο παραδοσιακός τρόπος παρασκευής του χαλουμιού στο ταλάρι έκαναν τα προϊόντα της γνωστά όχι μόνο στην Κύπρο αλλά και σε πολλές χώρες του εξωτερικού.

Η ψηλή ποιότητα των προϊόντων είναι το πιο δυνατό πλεονέκτημα της εταιρείας. Η εμπιστοσύνη των καταναλωτών και η αναγνώριση των συνεργατών της, έχει κατατάξει πολύ ψηλά το όνομα της εταιρείας Γ&Ι ΚΚΕΣΕΣ στη συνείδηση του καταναλωτή.

Η εταιρεία Γ&Ι ΚΚΕΣΕΣ ΓΑΛΑΚΤΟΚΟΜΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΛΤΔ. είναι η πρώτη εταιρεία που συσκεύασε σε σελλοφάν το παραδοσιακό αιγοπρόβειο χαλλούμι και την αναρή.

Από τις σημαντικότερες στιγμές της εταιρείας, η βράβευση το 2020 με το βραβείο SOFI award. Ανάμεσα σε 2000 προϊόντα το αιγινό χαλλούμι ΚΚΕΣΕΣ κατάφερε να κερδίσει τον τίτλο του καλύτερου νεοεισερχόμενου προϊόντος (APHRODITE HALLOUMI) στην αγορά των Ηνωμένων Πολιτείων Αμερικής στην κατηγορία των τυριών από αιγοπρόβειο γάλα. Τη διοργάνωση των σημαντικών αυτών βραβείων έχει ο S.F.A (Specialty Food Association – U.S.A), θεσμός ο οποίος ξεκίνησε πριν από 47 χρόνια και που σκοπό έχει την ανάδειξη και προβολή των καλυτέρων ποιοτικά προϊόντων ανά κατηγορία στα τρόφιμα που διακινούνται στην αγορά των Η.Π.Α. Τα προϊόντα κρίθηκαν βάσει της γεύσης, υφής, αρώματος και ποιότητας των συστατικών. Σε μια τέτοια αγορά, που ξεπερνά τα 158 δις. δολαρίων Αμερικής είναι μεγάλη τιμή και διάκριση για την Κύπρο όσο αλλά και για την εταιρεία Γ&Ι ΚΕΣΕΣ ΓΑΛΑΚΤΟΚΟΜΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΛΤΔ.

Όραμα της εταιρείας είναι τόσο να κρατηθεί η ποιότητα σε υψηλά επίπεδα και να εμπλουτιστεί η γκάμα από αιγοπρόβεια προϊόντα, όπου η παράδοση θα συμβαδίζει με τον σύγχρονο τρόπο ζωής όσο και να γνωρίσουν στο εξωτερικό το παραδοσιακό ποιοτικό χαλλούμι, δηλαδή το χαλλούμι που τρώει ο Κύπριος και να καταστεί περήφανη η Κύπρος μέσα από αυτό το μοναδικό προϊόν.

Η καταγωγή της οικογένειας (από το Πραστειό Αμμοχώστου) και οι ισχυροί δεσμοί της οικογένειας με την Αμμόχωστο ήταν κάτι που ώθησε τους ιδιοκτήτες της εταιρείας να εγγράψουν την Γ&Ι ΚΕΣΕΣ ΓΑΛΑΚΤΟΚΟΜΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΛΤΔ. ως μέλος στο Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αμμοχώστου. 


Διεύθυνση: Αιγιαλούσης 2,4600 Αυδήμου ,Λεμεσός
Τηλέφωνο:25221649
E-mail:keses@cytanet.com.cy
Facebook: G & I Keses Dairy Products Ltd 


CEO: Ιάκωβος Κκεσές


*Υ.Γ : Το άρθρο έγινε μετά από συνέντευξη που πήρε το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αμμοχώστου από την εταιρεία Γ&Ι ΚΚΕΣΕΣ ΓΑΛΑΚΤΟΚΟΜΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΛΤΔ

Γνωρίστε τα μέλη μας

Πέμπτη, 11 Απριλίου 2024

Gantoni General Enterprises LTD

Πέμπτη, 21 Μαρτίου 2024

Amarande Hotel

Πέμπτη, 29 Φεβρουαρίου 2024

Ecliptic Defence and Space

Τρίτη, 20 Φεβρουαρίου 2024

CARAMONDANI BROS PUBLIC CO LTD

Πέμπτη, 8 Φεβρουαρίου 2024

DUO-BOND GENERAL AUTOGLASS LTD

Τρίτη, 23 Ιανουαρίου 2024

PGE&Co

Πέμπτη, 11 Ιανουαρίου 2024

CHR. KONTOS ENTERPRISES LTD

ΕΜΠΟΡΙΚΟ & ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ

Κεντρικά Γραφεία

Γλάδστωνος 26 Α
Αμμόχωστος

Γραφείο Παραλιμνίου

Λεωφόρος Γεώργιου Γουρουνιά 152
1ος Όροφος , Γραφείο 3
5281 Παραλίμνι

Τηλ.: +357 23829264 | Φαξ: +357 23829267 | Ηλ. Ταχυδρομείο: info@famagustachamber.org.cy

Γραφείο Λεμεσού

Αγίου Ανδρέου 339 2ος Όροφος
Γραφείο 201
ΤΑΧ.ΘΥΡ 53124
3300, Λεμεσός

Τηλ.: +35725370165 | Φαξ: +35725370291 | Ηλ. Ταχυδρομείο: info@famagustachamber.org.cy

Γραφείο Πειραιά

Μέγαρο Ε.Β.Ε.Π. (4ος Όροφος),
Γεωργίου Κασιμάτη (τέως Λουδοβίκου) 1,
Πλατεία Οδησσού, Τ.Κ. 18531, Πειραιάς

Τηλ.: | Φαξ: | Ηλ. Ταχυδρομείο: info@famagustachamber.org.cy

Copyright © 2017 Famagusta Chamber of Commerce - All Rights Reserved | Developed and Hosted by Simplex - Cyprus Web Development, Cyprus Hosting