Pharmaceutical Trading Co Ltd Τρίτη, 28 Μαΐου 2024

Pharmaceutical Trading Co Ltd

#Γνωρίστεταμέλημας

Σήμερα παρουσιάζουμε την εταιρεία - μ
έλος μας Pharmaceutical Trading Co Ltd
 

 
Η Pharmaceutical Trading Co Ltd. παρέχει υψηλής ποιότητας φαρμακευτικά προϊόντα και υπηρεσίες. Γεννήθηκε τον Νοέμβριο του 1954 στην κατεχόμενη Αμμόχωστο από τον φαρμακοποιό Ανδρέα Κάρουλλα. Ξεκίνησε ως οικογενειακή επιχείρηση, όπως οι πλείστες κυπριακές εταιρείες. Με την πάροδο του χρόνου η εταιρεία εξελίχθηκε, μέσα και από τη διαχείριση της δεύτερης γενιάς της οικογένειας (Νίκο, Χρίστο και Άννα).

Σήμερα η επιχείρηση αντιπροσωπεύοντας με συνέπεια για περισσότερο από μισό αιώνα ένα αριθμό κορυφαίων φαρμακευτικών βιομηχανιών παρασκευής φαρμάκων από όλο τον κόσμο, διανέμει απευθείας στους πελάτες της διαμέσου του δικού της δικτύου διανομής και των δικών της επιστημονικών συνεργατών τα προϊόντα της προς όφελος των καταναλωτών στην Κύπρο ολόκληρη. Διαθέτει το δικό της τμήμα Regulatory και Φαρμακοεπαγρύπνησης. Επίσης συμμετέχει σε κρατικούς διαγωνισμούς, προμηθεύοντας τόσο τα κρατικά νοσηλευτήρια όσο και τα φαρμακεία και τα νοσηλευτήρια του ιδιωτικού τομέα.

Η Pharmaceutical Trading Co Ltd. παρέχει ογκολογικά προϊόντα, προϊόντα αίματος, αντιβιοτικά, ναρκωτικά και OTC καθώς και ιατρικές πληροφορίες στους επαγγελματίες υγείας μέσω των ειδικών ιατρικών και φαρμακευτικών επισκεπτών της.

Ένα από τα σημαντικότερα πλεονεκτήματα της εταιρείας είναι η ιδιαιτερότητα της δεδομένης της ύπαρξης του οράματος της, όπως οι ίδιοι οι ιδιοκτήτες αναφέρουν. Πρόκειται για μια εταιρεία που διακρίνει τη δυναμική και την αναδεικνύει, που προσπαθεί πάντα να αντιμετωπίζει νέες προκλήσεις και να εισάγει νέους και καλύτερους τρόπους για να βοηθήσει τους ανθρώπους να απολαμβάνουν μια υψηλότερη ποιότητα ζωής, όπου και αν βρίσκονται. Ως μεσαία εταιρεία, είναι ευέλικτη και προσαρμόζεται στις όποιες αλλαγές παρουσιάζονται στην τοπική αγορά και όταν χρειάζεται, λαμβάνει άμεσες αποφάσεις. 

Με άξονα την ομαδικότητα, η Pharmaceutical Trading Co Ltd. νοιάζεται, υποστηρίζει τους συνεργάτες της και αποσκοπεί στη συνέχιση της. 

Όλη η πορεία της εταιρείας διέπεται από ένα στόχο: να παραμείνει ενεργή μέχρι τη μέρα της επιστροφής στις ρίζες της, στη φυσική της έδρα, γεγονός που θα αποτελέσει και την κορυφαία στιγμή στην ιστορία της. Το όραμα και οι αξίες της Pharmaceutical Trading Co Ltd. επικεντρώνονται στην εξασφάλιση των απαραίτητων θεραπειών για τον Κύπριο ασθενή, με διατήρηση της δυναμικής ανάπτυξης της εταιρείας με το βλέμμα στραμμένο στην κατεχόμενη Αμμόχωστο. 

Μια από τις βασικότερες επιδιώξεις της Pharmaceutical Trading Co Ltd., είναι να καταφέρει η δεύτερη γενιά να παραδώσει στην τρίτη γενιά μια επιτυχημένη επιχείρηση, η οποία θα ακολουθήσει τα βήματα του παππού. 

Τέλος, η εγγραφή της Pharmaceutical Trading Co Ltd ως μέλος του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αμμοχώστου δεν ήταν απλώς μια επιλογή, αλλά ένας μονόδρομος, όπως δηλώνουν οι ιδιοκτήτες της εταιρείας. Για όλους τους Αμμοχωστιανούς, η ένταξη στο ΕΒΕ Αμμοχώστου είναι μια δέσμευση στην κοινότητα τους και αναπόσπαστο μέρος της ταυτότητας τους.

Οι πελάτες μπορούν να επισκεφθούν τα προσωρινά γραφεία της εταιρείας στη Λεωφόρο Αρτέμιδος 33, 6025 στη Λάρνακα. 

Στοιχεία επικοινωνίας: 
Τηλέφωνο: 24656165, 
Φαξ: 24 651335
Ιστοσελίδα https://ptc-ltd.com

 1954   1974 


*Υ.Γ : Το άρθρο έγινε μετά από συνέντευξη που πήρε το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αμμοχώστου από την εταιρεία PHARMACEUTICAL TRADING CO LTD
 

Γνωρίστε τα μέλη μας

Πέμπτη, 25 Ιουλίου 2024

A. A. PHILIPPOU CO. LTD

Παρασκευή, 5 Ιουλίου 2024

VALMENA LTD

Δευτέρα, 10 Ιουνίου 2024

CTL EUROCOLLEGE - A.PAPATHOMAS LTD

Πέμπτη, 16 Μαΐου 2024

P. IOANNIDES PACKAGING LTD

Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

G & I Keses Dairy Products Ltd

Πέμπτη, 11 Απριλίου 2024

Gantoni General Enterprises LTD

Πέμπτη, 21 Μαρτίου 2024

Amarande Hotel

ΕΜΠΟΡΙΚΟ & ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ

Κεντρικά Γραφεία

Γλάδστωνος 26 Α
Αμμόχωστος

Γραφείο Παραλιμνίου

Λεωφόρος Γεώργιου Γουρουνιά 152
1ος Όροφος , Γραφείο 3
5281 Παραλίμνι

Τηλ.: +357 23829264 | Φαξ: +357 23829267 | Ηλ. Ταχυδρομείο: info@famagustachamber.org.cy

Γραφείο Λεμεσού

Αγίου Ανδρέου 339 2ος Όροφος
Γραφείο 201
ΤΑΧ.ΘΥΡ 53124
3300, Λεμεσός

Τηλ.: +35725370165 | Φαξ: +35725370291 | Ηλ. Ταχυδρομείο: info@famagustachamber.org.cy

Γραφείο Πειραιά

Μέγαρο Ε.Β.Ε.Π. (4ος Όροφος),
Γεωργίου Κασιμάτη (τέως Λουδοβίκου) 1,
Πλατεία Οδησσού, Τ.Κ. 18531, Πειραιάς

Τηλ.: | Φαξ: | Ηλ. Ταχυδρομείο: info@famagustachamber.org.cy

Copyright © 2017 Famagusta Chamber of Commerce - All Rights Reserved | Developed and Hosted by Simplex - Cyprus Web Development, Cyprus Hosting