Γενικές Ειδήσεις Παρασκευή, 21 Μαΐου 2021

Προκήρυξη του διαγωνισμού για την ανακατασκευή του δρόμου Δερύνειας-Σωτήρας

Το Επιμελητήριο Αμμοχώστου χαιρετίζει την προκήρυξη του διαγωνισμού για την ανακατασκευή /βελτίωση του δρόμου Δερύνειας-Σωτήρας

Το Επιμελητήριο Αμμοχώστου με μεγάλη ικανοποίηση βλέπει τις πολύχρονες προσπάθειές του επιτέλους να ευοδώνονται και χαιρετίζει την προκήρυξη του διαγωνισμού για τη Διεύρυνση / Βελτίωση του δρόμου που συνδέει τους Δήμους Δερύνειας – Σωτήρας. 
Ευχαριστεί την κυβέρνηση και τους υπουργούς Εσωτερικών κ. Νουρή και Μεταφορών κ. Καρούσο οι οποίοι, χάριν των προσπαθειών τους, κατάφεραν να προχωρήσουν στην υλοποίηση του έργου το οποίο καθυστέρησε για διάφορους λόγους για μια δεκαετία. Ιδιαίτερες ευχαριστίες για την συμβολή τους στην αίσια κατάληξη αυτού του έργου, απευθύνει προς το Τμήμα Πολεοδομίας και Οικήσεως, τα Δημόσια Έργα και τις άλλες εμπλεκόμενες υπηρεσίες του κράτους. Τέλος ευχαριστεί τους Δημάρχους Σωτήρας και Δερύνειας χωρίς τη συμβολή των οποίων το έργο δεν θα μπορούσε να γίνει κατορθωτό.
Την εκδήλωση μεταξύ άλλων τίμησαν με την παρουσία τους οι υπουργοί κ. Νουρής και κ. Καρούσος, ο Γ.Δ. του υπουργείου Μεταφορών κ. Σταύρος Μιχαήλ, ο Έπαρχος Αμμοχώστου κ. Χρυσαφίνης, ο Διευθυντής του Τμήματος Κτηματολογίου κ. Σωκράτους, οι δήμαρχοι Δερύνειας κ. Καραγιάννης και Σωτήρας κ. Ττάκας, οι βουλευτές Αμμοχώστου κ. Κάρουλλας και κ. Κουλλάς και άλλοι υπηρεσιακοί παράγοντες. Το Επιμελητήριο Αμμοχώστου αντιπροσώπευσαν ο Διευθυντής κ. Παναγιώτου και η λειτουργός Ελεύθερης Επαρχίας Αμμοχώστου κα. Χαραλάμπους.  

Γκαλερι

ΕΜΠΟΡΙΚΟ & ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ

Κεντρικά Γραφεία

Γλάδστωνος 26 Α
Αμμόχωστος

Γραφείο Παραλιμνίου

Λεωφόρος Γεώργιου Γουρουνιά 152
1ος Όροφος , Γραφείο 3
5281 Παραλίμνι

Τηλ.: +357 23829264 | Φαξ: +357 23829267 | Ηλ. Ταχυδρομείο: info@famagustachamber.org.cy

Γραφείο Λεμεσού

Αγίου Ανδρέου 339 2ος Όροφος
Γραφείο 201
ΤΑΧ.ΘΥΡ 53124
3300, Λεμεσός

Τηλ.: +35725370165 | Φαξ: +35725370291 | Ηλ. Ταχυδρομείο: info@famagustachamber.org.cy

Γραφείο Πειραιά

Μέγαρο Ε.Β.Ε.Π. (4ος Όροφος),
Γεωργίου Κασιμάτη (τέως Λουδοβίκου) 1,
Πλατεία Οδησσού, Τ.Κ. 18531, Πειραιάς

Τηλ.: | Φαξ: | Ηλ. Ταχυδρομείο: info@famagustachamber.org.cy

Copyright © 2017 Famagusta Chamber of Commerce - All Rights Reserved | Developed and Hosted by Simplex - Cyprus Web Development, Cyprus Hosting