Γενικές Ειδήσεις Τετάρτη, 25 Μαΐου 2022

Η Αγία Νάπα παρουσιάζει το πρόγραμμα #enjoyrespectayianapa


O Δήμος Αγίας Νάπας σας προσκαλεί στην παρουσίαση του project #enjoyrespectayianapa, ενός προγράμματος που στοχεύει στην προβολή των πολλαπλών επιλογών που προσφέρει η περιοχή στον επισκέπτη και αναδεικνύει τον «κώδικα δεοντολογίας τουρισμού στην Αγία Νάπα». 

Αγία Νάπα δεν σημαίνει μόνο ήλιος, θάλασσα, διασκέδαση και ξέφρενο γλέντι. Η Αγία Νάπα προσφέρει τα πάντα στους επισκέπτες της, οι οποίοι έχουν πολλές επιλογές για να απολαύσουν ποικίλες δραστηριότητες κατά της διάρκεια της διαμονής τους στην περιοχή. Πρόκειται για τον ιδανικό τουριστικό προορισμό, αφού συνδυάζει τα πάντα. Όμορφα τοπία, υπέροχες θάλασσες, ανεπανάληπτη νυχτερινή ζωή, αλλά και πολλές πολιτιστικές δράσεις. Ο επισκέπτης μπορεί να γνωρίσει τον πολιτισμό της περιοχής, να μυηθεί στις παραδόσεις της, να μάθει την κουλτούρα της, να μαγευτεί από την πολιτιστική κληρονομιά που θα ανακαλύψει. 

Το νέο project του Δήμου Αγίας Νάπας με τίτλο «Κώδικα Δεοντολογίας Τουρισμού Αγίας Νάπας» θα παρουσιαστεί την Παρασκευή, 3 Ιουνίου 2022 στις 10:00 π.μ., στο «Event Center» της Μαρίνας Αγίας Νάπας. Την εκδήλωση θα χαιρετήσουν ο Δήμαρχος Αγίας Νάπας, Χρίστος Ζαννέττου, ο Έντιμος Υφυπουργός Τουρισμού, Σάββας Περδίος, και ο Πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Ενέργειας, Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού της Βουλής των Αντιπροσώπων, Δρ. Κυριάκος Χατζηγιάννης. Το project #enjoyrespectayianapa θα παρουσιάσει ο Διευθύνων Σύμβουλος της RedWolf, Κωνσταντίνος Ντάλτας, ενώ τον «Κώδικα Δεοντολογίας Τουρισμού Αγίας Νάπας» θα αναλύσει ο συντονιστής της παρουσίασης, Πόλυς Καλλής. 

ΕΜΠΟΡΙΚΟ & ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ

Κεντρικά Γραφεία

Γλάδστωνος 26 Α
Αμμόχωστος

Γραφείο Παραλιμνίου

Λεωφόρος Γεώργιου Γουρουνιά 152
1ος Όροφος , Γραφείο 3
5281 Παραλίμνι

Τηλ.: +357 23829264 | Φαξ: +357 23829267 | Ηλ. Ταχυδρομείο: info@famagustachamber.org.cy

Γραφείο Λεμεσού

Αγίου Ανδρέου 339 2ος Όροφος
Γραφείο 201
ΤΑΧ.ΘΥΡ 53124
3300, Λεμεσός

Τηλ.: +35725370165 | Φαξ: +35725370291 | Ηλ. Ταχυδρομείο: info@famagustachamber.org.cy

Γραφείο Πειραιά

Μέγαρο Ε.Β.Ε.Π. (4ος Όροφος),
Γεωργίου Κασιμάτη (τέως Λουδοβίκου) 1,
Πλατεία Οδησσού, Τ.Κ. 18531, Πειραιάς

Τηλ.: | Φαξ: | Ηλ. Ταχυδρομείο: info@famagustachamber.org.cy

Copyright © 2017 Famagusta Chamber of Commerce - All Rights Reserved | Developed and Hosted by Simplex - Cyprus Web Development, Cyprus Hosting