Γενικές Ειδήσεις Δευτέρα, 23 Ιανουαρίου 2023

Εκδήλωση Κατάθεσης Θεμέλιου Λίθου για το Έργο "Διαμόρφωση Αλιευτικού Καταφυγίου και του Ποταμού στο Λιοπέτρι"

Εκδήλωση Κατάθεσης Θεμέλιου Λίθου για το Έργο "Διαμόρφωση Αλιευτικού Καταφυγίου και του Ποταμού στο Λιοπέτρι"

Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2023, εκδήλωση κατάθεσης θεμέλιου λίθου από τον Εξοχότατο Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας για το έργο Διαμόρφωσης του Αλιευτικού Καταφύγιου και Ποταμού στο Λιοπέτρι. Το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αμμοχώστου εκπροσώπησαν στην εκδήλωση ο τέως Πρόεδρος του Επιμελητηρίου κος. Γιώργος Μαυρουδής και ο Αντιπρόεδρος Τουρισμού κος. Χρίστος Αγγελίδης από το Διοικητικό Συμβούλιο του Επιμελητηρίου, ενώ παρόν ήταν και ο πρώην Διευθυντής του Επιμελητηρίου, κος. Σωτήρης Παναγιώτου.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με αγιασμό από τον Πανιερώτατο Μητροπολίτη Κωνσταντίας Αμμοχώστου, κ.κ. Βασίλειο. Ακολούθησε χαιρετισμός από τον Αν. Κοινοτάρχη Λιοπετρίου, κο. Βάσο Μανώλη.

Στην συνέχεια δόθηκε ο λόγος στη Διευθύντρια του Τμήματος Αλιείας και Θαλασσίων Ερευνών του Υπουργείου Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος κα. Μαρίνα Αργυρού, έπειτα στον Διευθυντή του Τμήματος Πολεοδομίας και Οικήσεως του Υπουργείου Εσωτερικών, κο. Κυριάκο Κούνδουρο και τέλος στον Εξοχότατο Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας, κο. Νίκο Αναστασιάδη.

Η εκδήλωση έληξε με επίδοση τιμητικής πλακέτας από τον Εξοχότατο Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας στην οικογένεια του εκλιπόντος Κοινοτάρχη, κου. Κυριάκου Τρισόκκα πριν την Κατάθεση του Θεμέλιου Λίθου. 

Το Επιμελητήριο Αμμοχώστου δηλώνει ιδιαίτερα ικανοποιημένο για την αίσια κατάληξη που είχαν οι πολύχρονες προσπάθειες του Επιμελητηρίου και του Κοινοτικού Συμβουλίου Λιοπετρίου για την ανάπλαση του Ποταμού Λιοπετρίου.  Με τη σειρά του, ευχαριστεί όλους όσους συνέβαλαν για την επίτευξη του στόχου αυτού. Το Επιμελητήριο είναι σίγουρο ότι με την ολοκλήρωση των έργων ανάπλασης του Ποταμού Λιοπετρίου,  θα δημιουργηθούν νέες προοπτικές για την κοινότητα και μαζί με την ανάπλαση του παραλιακού μετώπου, το Λιοπέτρι θα γίνει σημείο αναφοράς για τους ντόπιους και τους ξένους τουρίστες.  



 

ΕΜΠΟΡΙΚΟ & ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ

Κεντρικά Γραφεία

Γλάδστωνος 26 Α
Αμμόχωστος

Γραφείο Παραλιμνίου

Λεωφόρος Γεώργιου Γουρουνιά 152
1ος Όροφος , Γραφείο 3
5281 Παραλίμνι

Τηλ.: +357 23829264 | Φαξ: +357 23829267 | Ηλ. Ταχυδρομείο: info@famagustachamber.org.cy

Γραφείο Λεμεσού

Αγίου Ανδρέου 339 2ος Όροφος
Γραφείο 201
ΤΑΧ.ΘΥΡ 53124
3300, Λεμεσός

Τηλ.: +35725370165 | Φαξ: +35725370291 | Ηλ. Ταχυδρομείο: info@famagustachamber.org.cy

Γραφείο Πειραιά

Μέγαρο Ε.Β.Ε.Π. (4ος Όροφος),
Γεωργίου Κασιμάτη (τέως Λουδοβίκου) 1,
Πλατεία Οδησσού, Τ.Κ. 18531, Πειραιάς

Τηλ.: | Φαξ: | Ηλ. Ταχυδρομείο: info@famagustachamber.org.cy

Copyright © 2017 Famagusta Chamber of Commerce - All Rights Reserved | Developed and Hosted by Simplex - Cyprus Web Development, Cyprus Hosting