Γενικές Ειδήσεις Τετάρτη, 22 Μαρτίου 2023

Επισκέψεις του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αμμοχώστου σε μέλη του στις 21 Μαρτίου 2023

Επιτυχώς συνεχίζονται οι επισκέψεις του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αμμοχώστου σε μέλη του. Εκπρόσωποι του Επιμελητηρίου επισκέφθηκαν την Τρίτη, 21 Μαρτίου 2023 μέλη του Επιμελητηρίου στην ελεύθερη επαρχία Αμμοχώστου. Πιο συγκεκριμένα, η Διευθύντρια του Επιμελητηρίου κα. Έλενα Μιχαηλίδη και οι λειτουργοί του κος. Χριστοφή Ζαχαρουδιού και κα. Ελένη Χαραλάμπους, επισκέφθηκαν την εταιρεία F.G.Y. ACCOUNTANTS & BUSINESS CONSULTANTS LTD. στο Φρέναρος και στη συνέχεια την εταιρεία A. STEKAS (ELECTRICAL) LTD. στη Δερύνεια. 

Η εταιρεία F.G.Y. ACCOUNTANTS & BUSINESS CONSULTANTS LTD. ξεκίνησε την λειτουργία της το 2008, παρέχοντας υπηρεσίες που σχετίζονται με λογιστική και ελεγκτικές υπηρεσίες (Accounting and Audit services). Στην πορεία επεκτάθηκε και στην προσφορά άλλων υπηρεσιών. Σήμερα λειτουργεί και ως Σύμβουλος Επιχειρήσεων (Business Consultant), παρέχοντας ένα ευρύ φάσμα σχετικών υπηρεσιών, όπως Χρηματοοικονομική Συμβουλευτική (Finance Consulting), Συμβουλευτική Διαχείρισης (Management Consulting), υπηρεσίες όσον αφορά τον τομέα Ανθρώπινου Δυναμικού (Human Resource) καθώς και υπηρεσίες που αφορούν την ετοιμασία και υποβολή αιτήσεων στο πλαίσιο Σχεδίων κρατικής επιχορήγησης (Σχέδιο Νεανικής και Γυναικείας Επιχειρηματικότητας, Σχέδιο Ψηφιακής Αναβάθμισης, κτλ.). Παράλληλα, η επιχείρηση ασχολείται και με Ασφάλειες Γενικού κλάδου (Ασφάλεια ζωής, Στέγασης, κτλ.).



Με ενασχόληση με το εμπόριο πέραν των 30 χρόνων, η εταιρεία A. STEKAS (ELECTRICAL) LTD. προμηθεύει στην αγορά τα πάντα για ηλεκτρικές εγκαταστάσεις όπως εξαρτήματα φωτισμού, λαμπτήρες Led, κλπ., ηλεκτρονικά εξαρτήματα, προϊόντα χαμηλής τάσης, κτλ. Το 2017 η εταιρεία άνοιξε και κατάστημα D.I.Y. 



Το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αμμοχώστου, ως συμπαραστάτης στην αντιμετώπιση των προβλημάτων των μελών του, έμπρακτα και με άλλους τρόπους, άκουσε από κοντά τα θέματα που απασχολούν τις εταιρείες των και σε σχέση με προβλήματα της περιοχής και τα κατέγραψε. 
 

ΕΜΠΟΡΙΚΟ & ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ

Κεντρικά Γραφεία

Γλάδστωνος 26 Α
Αμμόχωστος

Γραφείο Παραλιμνίου

Λεωφόρος Γεώργιου Γουρουνιά 152
1ος Όροφος , Γραφείο 3
5281 Παραλίμνι

Τηλ.: +357 23829264 | Φαξ: +357 23829267 | Ηλ. Ταχυδρομείο: info@famagustachamber.org.cy

Γραφείο Λεμεσού

Αγίου Ανδρέου 339 2ος Όροφος
Γραφείο 201
ΤΑΧ.ΘΥΡ 53124
3300, Λεμεσός

Τηλ.: +35725370165 | Φαξ: +35725370291 | Ηλ. Ταχυδρομείο: info@famagustachamber.org.cy

Γραφείο Πειραιά

Μέγαρο Ε.Β.Ε.Π. (4ος Όροφος),
Γεωργίου Κασιμάτη (τέως Λουδοβίκου) 1,
Πλατεία Οδησσού, Τ.Κ. 18531, Πειραιάς

Τηλ.: | Φαξ: | Ηλ. Ταχυδρομείο: info@famagustachamber.org.cy

Copyright © 2017 Famagusta Chamber of Commerce - All Rights Reserved | Developed and Hosted by Simplex - Cyprus Web Development, Cyprus Hosting