Γενικές Ειδήσεις Πέμπτη, 16 Νοεμβρίου 2023

Κοινή ανακοίνωση Τύπου ΕΒΕΑ – ΤΕΒΕΑ

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε ότι έχει επιτευχθεί μια ιστορική συμφωνία για την Επαρχία Αμμοχώστου μεταξύ Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αμμοχώστου (ΕΒΕΑ) και Τουριστικής Εμπορικής Βιομηχανικής Εταιρείας Αμμοχώστου (ΤΕΒΕΑ).

Η συμφωνία έγινε ομόφωνα αποδεκτή από τα Διοικητικά Συμβούλια των δύο οργανισμών ενώ επικυρώθηκε στην Ετήσια Γενική Συνέλευση του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αμμοχώστου, που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 15 Νοεμβρίου 2023 στο ξενοδοχείο Nissi Beach στην Αγία Νάπα.

Η συμφωνία προνοεί μεταξύ άλλων όπως τα μέλη της ΤΕΒΕΑ ενταχθούν στο Επιμελητήριο Αμμοχώστου με τη  διαδικασία που προβλέπεται στο καταστατικό του ΕΒΕΑ και ως επακόλουθο τη διάλυση της ΤΕΒΕΑ με τις διαδικασίες που προβλέπουν τόσο το καταστατικό της όσο και η νομοθεσία.

Η επίτευξη αυτής της συμφωνίας έγινε κατορθωτή με γνώμονα την ανάγκη για συστράτευση όλων στον αγώνα για την πρόοδο και ανάπτυξη της ελεύθερης Επαρχίας Αμμοχώστου και την τελική επιστροφή στη Βασιλεύουσα Μητρόπολη μας.

Δίνεται νέα πνοή για την Επαρχία Αμμοχώστου, καθώς με την ενδυνάμωση του Επιμελητηρίου Αμμοχώστου, με τη στήριξη των μελών του, συνεργασία με το ΚΕΒΕ και τη στήριξη των Δήμων, Κοινοτήτων και συγκροτημένων συνόλων, η ελεύθερη Επαρχία Αμμοχώστου θα διεκδικήσει και θα αγωνιστεί για αυτά που δικαιούται, με ενιαίο πνεύμα και κοινούς στόχους.

Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια σε όλους όσοι συνέβαλαν στην επίτευξη αυτής της συμφωνίας και ιδιαίτερα στους Προέδρους και τα μέλη των Διοικητικών Συμβουλίων για την ομόφωνη απόφαση τους, θέτοντας πάνω από όλα το συμφέρον της Επαρχίας Αμμοχώστου και την επιστροφή στην κατεχόμενη πόλη μας.

Εμπορικό & Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αμμοχώστου
Τουριστική Εμπορική Βιομηχανική Εταιρεία Αμμοχώστου

 

ΕΜΠΟΡΙΚΟ & ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ

Κεντρικά Γραφεία

Γλάδστωνος 26 Α
Αμμόχωστος

Γραφείο Παραλιμνίου

Λεωφόρος Γεώργιου Γουρουνιά 152
1ος Όροφος , Γραφείο 3
5281 Παραλίμνι

Τηλ.: +357 23829264 | Φαξ: +357 23829267 | Ηλ. Ταχυδρομείο: info@famagustachamber.org.cy

Γραφείο Λεμεσού

Αγίου Ανδρέου 339 2ος Όροφος
Γραφείο 201
ΤΑΧ.ΘΥΡ 53124
3300, Λεμεσός

Τηλ.: +35725370165 | Φαξ: +35725370291 | Ηλ. Ταχυδρομείο: info@famagustachamber.org.cy

Γραφείο Πειραιά

Μέγαρο Ε.Β.Ε.Π. (4ος Όροφος),
Γεωργίου Κασιμάτη (τέως Λουδοβίκου) 1,
Πλατεία Οδησσού, Τ.Κ. 18531, Πειραιάς

Τηλ.: | Φαξ: | Ηλ. Ταχυδρομείο: info@famagustachamber.org.cy

Copyright © 2017 Famagusta Chamber of Commerce - All Rights Reserved | Developed and Hosted by Simplex - Cyprus Web Development, Cyprus Hosting