Γενικές Ειδήσεις Δευτέρα, 18 Δεκεμβρίου 2023

Επίσκεψη της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής στην Βιομηχανική Περιοχή Αθανασίου

Επίσκεψη στη Βιομηχανική Περιοχή Αγίου Αθανασίου στη Λεμεσό, πραγματοποίησε η Κοινοβουλευτική Επιτροπή Ενέργειας, Εμπορίου και Βιομηχανίας της Βουλής, την Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου 2023.
Επικεφαλής της Επιτροπής ήταν ο Πρόεδρος της κύριος Κυριάκος Χατζηγιάννης ενώ παρόντες ήταν τα μέλη της Βουλευτές κύριοι Πανίκος Λεωνίδου, Νίκος Σύκας και Μιχάλης Γιακουμή.
Θέμα της επίσκεψης αποτέλεσε το διαχρονικό πρόβλημα με τα λιμνάζοντα νερά της βροχής που συγκεντρώνονται επικίνδυνα ειδικά σε δύο σημεία, εντός της Βιομηχανικής Περιοχής και δημιουργούν τεράστια προβλήματα και καταστροφές στις παρακείμενες βιομηχανικές μονάδες.
Παρευρέθηκαν επίσης με εκπροσώπους τους, εκτός από το Επιμελητήριο μας, το Τμήμα Δημοσίων Έργων, ο ΣΑΛΑ, οι τοπικές αρχές Αγίου Αθανασίου, άλλες κυβερνητικές υπηρεσίες και τοπικοί φορείς.

Τα μέλη της Επιτροπής και ιδιαίτερα ο Πρόεδρος της κύριος Κυριάκος Χατζηγιάννης, αφού ενημερώθηκαν για το θέμα από τα αρμόδια τμήματα για τις ενέργειες τους προς επίλυση του προβλήματος και από τους εμπλεκόμενους βιομήχανους, εξέφρασαν την απογοήτευση και αγανάκτηση τους για την μη επίλυση αυτού του σοβαρού προβλήματος που υφίσταται από πάρα πολλά χρόνια πριν. Δεν ικανοποιήθηκαν από τις εξηγήσεις που δόθηκαν και κάλεσαν τα αρμόδια τμήματα που εμπλέκονται στην επίλυση του προβλήματος, σε συνεδρία της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής εντός του Ιανουαρίου, να καταθέσουν συγκεκριμένο σχεδιασμό και χρονοδιάγραμμα για επίλυση του προβλήματος. 

ΕΜΠΟΡΙΚΟ & ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ

Κεντρικά Γραφεία

Γλάδστωνος 26 Α
Αμμόχωστος

Γραφείο Παραλιμνίου

Λεωφόρος Γεώργιου Γουρουνιά 152
1ος Όροφος , Γραφείο 3
5281 Παραλίμνι

Τηλ.: +357 23829264 | Φαξ: +357 23829267 | Ηλ. Ταχυδρομείο: info@famagustachamber.org.cy

Γραφείο Λεμεσού

Αγίου Ανδρέου 339 2ος Όροφος
Γραφείο 201
ΤΑΧ.ΘΥΡ 53124
3300, Λεμεσός

Τηλ.: +35725370165 | Φαξ: +35725370291 | Ηλ. Ταχυδρομείο: info@famagustachamber.org.cy

Γραφείο Πειραιά

Μέγαρο Ε.Β.Ε.Π. (4ος Όροφος),
Γεωργίου Κασιμάτη (τέως Λουδοβίκου) 1,
Πλατεία Οδησσού, Τ.Κ. 18531, Πειραιάς

Τηλ.: | Φαξ: | Ηλ. Ταχυδρομείο: info@famagustachamber.org.cy

Copyright © 2017 Famagusta Chamber of Commerce - All Rights Reserved | Developed and Hosted by Simplex - Cyprus Web Development, Cyprus Hosting