Γενικές Ειδήσεις Δευτέρα, 29 Ιανουαρίου 2024

Επίσκεψη της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Ενέργειας, Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού στην Επαρχία Λάρνακας και Ελεύθερης Επαρχίας Αμμοχώστου

Πραγματοποιήθηκε στις 29 Ιανουαρίου 2024, επίσκεψη της  Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Ενέργειας, Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού, στην Επαρχία Λάρνακας και στην Ελεύθερη Επαρχία Αμμοχώστου, με επικεφαλής τον πρόεδρο της κύριο Κυριάκο Χατζηγιάννη.

Η επιτροπή παρακάθησε σε συσκέψεις στη Βιοτεχνική Ζώνη Ξυλοφάγου, στη περοχή Περνέρα στο Παραλίμνι και στο Κοινοτικό Συμβούλιο Φρενάρους.
Στις συσκέψεις παρακάθησαν εκτός από τα μέλη της Επιτροπής, τοπικές αρχές, τοπικοί φορείς, εκπρόσωποι διαφόρων κυβερνητικών υπηρεσιών, εκπρόσωποι των Βρετανικών Βάσεων Δεκέλειας (Βιοτεχνική Ζώνη Ξυλοφάγου) και εκπρόσωποι των τοπικών επιτροπών βιοτεχνών / βιομηχάνων και ιδιοκτήτες τουριστικών επιχειρήσεων (Περνέρα).

Το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αμμοχώστου εκπροσώπησαν στις συσκέψεις ο Αντιπρόεδρος Τουρισμού κύριος Χρίστος Αγγελίδης, το μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου κύριος Κώστας Χαραλάμπους και ο λειτουργός του κύριος Χριστοφής Ζαχαρουδιού.

Θέματα που απασχόλησαν τη σύσκεψη στη Βιοτεχνική Ζώνη Ξυλοφάγου ήταν τα προβλήματα  στις Βιοτεχνικές Ζώνες / Περιοχές Ξυλοφάγου, Ορμήδειας, Ξυλοτύμπου και Άχνας, στο Κοινοτικό Συμβούλιο Φρενάρους τα προβλήματα της Βιομηχανικής Περιοχής Φρενάρους και των Βιομηχανικών και Βιοτεχνικών Ζωνών / Περιοχών της Ελεύθερης Επαρχίας Αμμοχώστου ενώ στη περιοχή Περνέρα τα προβλήματα της τουριστικής βιομηχανίας της περιοχής.

Η Επιτροπή της Βουλής σημείωσε τα προβλήματα, ζήτησε τη συνεργασία των τοπικών αρχών και των κυβερνητικών τμημάτων σε θέματα που εμπλέκονται  και υποσχέθηκε την προώθηση τους στις αρμόδιες υπηρεσίες, για εξέταση και αντιμετώπιση τους, σε συνεργασία με όλους τους εμπλεκόμενους.

    

ΕΜΠΟΡΙΚΟ & ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ

Κεντρικά Γραφεία

Γλάδστωνος 26 Α
Αμμόχωστος

Γραφείο Παραλιμνίου

Λεωφόρος Γεώργιου Γουρουνιά 152
1ος Όροφος , Γραφείο 3
5281 Παραλίμνι

Τηλ.: +357 23829264 | Φαξ: +357 23829267 | Ηλ. Ταχυδρομείο: info@famagustachamber.org.cy

Γραφείο Λεμεσού

Αγίου Ανδρέου 339 2ος Όροφος
Γραφείο 201
ΤΑΧ.ΘΥΡ 53124
3300, Λεμεσός

Τηλ.: +35725370165 | Φαξ: +35725370291 | Ηλ. Ταχυδρομείο: info@famagustachamber.org.cy

Γραφείο Πειραιά

Μέγαρο Ε.Β.Ε.Π. (4ος Όροφος),
Γεωργίου Κασιμάτη (τέως Λουδοβίκου) 1,
Πλατεία Οδησσού, Τ.Κ. 18531, Πειραιάς

Τηλ.: | Φαξ: | Ηλ. Ταχυδρομείο: info@famagustachamber.org.cy

Copyright © 2017 Famagusta Chamber of Commerce - All Rights Reserved | Developed and Hosted by Simplex - Cyprus Web Development, Cyprus Hosting