Γενικές Ειδήσεις Παρασκευή, 31 Μαΐου 2024

Επισκέψεις του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου σε μέλη


Αντιπροσωπεία του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αμμοχώστου, με επικεφαλής τη Γραμματέα/Διευθύντρια του κυρία Έλενα Μιχαηλίδη, συνεχίζει με αμείωτο ενδιαφέρον τις επισκέψεις της στα μέλη του Επιμελητηρίου, προκειμένου να διατηρήσει ανοικτούς διαύλους επικοινωνίας, να συσφίξει τις σχέσεις και να προσφέρει στήριξη και καθοδήγηση. Σε αυτό το πλαίσιο έγιναν πρόσφατα επισκέψεις σε μέλη του Επιμελητηρίου στην επαρχία Αμμοχώστου και στη Λεμεσό. 

Την Πέμπτη 30 Μαΐου 2024 η αντιπροσωπεία επισκέφθηκε την εταιρεία SARDALOI - MAVROS & TZIAMPOURIS LIMITED. στο Παραλίμνι η οποία ασχολείται με το εμπόριο ειδών υγιεινής, κεραμικών, ξυλείας και προϊόντων D.Y.I., προσφέροντας ποιοτικές λύσεις και καινοτόμα προϊόντα για κάθε ανάγκη. Δόθηκε η ευκαιρία να συζητηθούν διάφορα θέματα με τον κύριο Νεκτάριο Σάρδαλο στέλεχος της εταιρείας, εκ των συνεταίρων της. Ανάμεσα στα θέματα συζήτησης η ανάπτυξη της επαρχίας Αμμοχώστου και οι ανάγκες και ελλείψεις που παρουσιάζονται ως προς αυτή την κατεύθυνση, τα προβλήματα των επιχειρήσεων με κύριο αυτό της εξεύρεσης προσωπικού και η δράση του Επιμελητηρίου. 



Επισκέψεις έγιναν στις 29 Μαΐου 2024, ημέρα Τετάρτη στις εταιρείες KARNIC POWERBOATS LTD. και Νίκος Χατζηβασίλη & Υιοί Λτδ. στη Λεμεσό. 

Η KARNIC POWERBOATS LTD. ιδρύθηκε το 1993 και ειδικεύεται στην κατασκευή σκαφών, με εξαγωγές σε όλες σχεδόν τις χώρες του κόσμου, τοποθετώντας τον τόπο μας στον παγκόσμιο χάρτη. Κατά την επίσκεψη στην εταιρεία, η αντιπροσωπεία του Επιμελητηρίου συναντήθηκε με τον Διευθύνων Σύμβουλο (CEO) της εταιρείας κύριο Νίκο Καραολή και τη Διευθύντρια (General Operations Manager) της εταιρείας κα. Κοραλία Καραολή. 




















Με ίδρυση το 1996, η εταιρεία Νίκος Χατζηβασίλη & Υιοί Λτδ., ξεκίνησε να δραστηριοποιείται στο εμπόριο γυψοσανίδων, ενώ μέσα από ανάπτυξη με την πάροδο του χρόνου σήμερα εμπορεύεται μια ευρεία γκάμα υλικών ξηρής δόμησης (μέταλλα, μονωτικά υλικά, κτλ.). Η εταιρεία Νίκος Χατζηβασίλη & Υιοί Λτδ., ήταν από τις πρώτες εταιρείες στην Κύπρο που ασχολήθηκε με το εμπόριο των συγκεκριμένων προϊόντων. Η αντιπροσωπεία του Επιμελητηρίου κατά την επίσκεψη της συναντήθηκε με τον κύριο Νίκο Χατζηβασίλη, Γενικό Διευθυντή και ιδιοκτήτη της εταιρείας.






















Επίσκεψη πραγματοποιήθηκε από μέλη της ομάδας του Επιμελητηρίου και στην εταιρεία NORECOM LTD. στη Λεμεσό την Τετάρτη 22 Μαΐου 2024. Η NORECOM LTD. άρχισε τα πρώτα της βήματα στο εξωτερικό με παραγωγή ξύλου και στη συνέχεια επεκτάθηκε με παραγωγή επιπλέον υλικών. Με έδρα της τη Λεμεσό σήμερα είναι ένας παγκόσμιος παραγωγός και εμπορικός όμιλος με ειδίκευση στις βιομηχανίες δάσους και χάλυβα και προσφέρει χρηματοοικονομικές και εμπορικές υπηρεσίες, επενδύσεις και κοινοπραξίες, με πέραν των 70 ετών εμπειρίας και παρουσία σε διάφορες χώρες ανά το παγκόσμιο. Η εταιρεία εξελίσσεται και αναπτύσσεται συνεχώς.
 



















Οι επισκέψεις αυτές είχαν ως επακόλουθο την ανάπτυξη εποικοδομητικών συζητήσεων με τις εταιρείες – μέλη του Επιμελητηρίου. Η κυρία Έλενα Μιχαηλίδη υπενθύμισε ότι ο ρόλος του Επιμελητηρίου επικεντρώνεται στη στήριξη και εξυπηρέτηση των μελών του, στην προώθηση της ανάπτυξης στην Επαρχία Αμμοχώστου και στον αγώνα για επιστροφή στην κατεχόμενη γη μας.

Οι επισκέψεις αυτές αναδεικνύουν το ρόλο του Επιμελητηρίου καθώς και τη δέσμευση να βρίσκεται δίπλα στα μέλη του, παρέχοντας ουσιαστική στήριξη και προωθώντας τις ανάγκες και τα συμφέροντά τους.
 

ΕΜΠΟΡΙΚΟ & ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ

Κεντρικά Γραφεία

Γλάδστωνος 26 Α
Αμμόχωστος

Γραφείο Παραλιμνίου

Λεωφόρος Γεώργιου Γουρουνιά 152
1ος Όροφος , Γραφείο 3
5281 Παραλίμνι

Τηλ.: +357 23829264 | Φαξ: +357 23829267 | Ηλ. Ταχυδρομείο: info@famagustachamber.org.cy

Γραφείο Λεμεσού

Αγίου Ανδρέου 339 2ος Όροφος
Γραφείο 201
ΤΑΧ.ΘΥΡ 53124
3300, Λεμεσός

Τηλ.: +35725370165 | Φαξ: +35725370291 | Ηλ. Ταχυδρομείο: info@famagustachamber.org.cy

Γραφείο Πειραιά

Μέγαρο Ε.Β.Ε.Π. (4ος Όροφος),
Γεωργίου Κασιμάτη (τέως Λουδοβίκου) 1,
Πλατεία Οδησσού, Τ.Κ. 18531, Πειραιάς

Τηλ.: | Φαξ: | Ηλ. Ταχυδρομείο: info@famagustachamber.org.cy

Copyright © 2017 Famagusta Chamber of Commerce - All Rights Reserved | Developed and Hosted by Simplex - Cyprus Web Development, Cyprus Hosting