Γενικές Ειδήσεις Παρασκευή, 28 Ιουνίου 2024

ΤΕΠΑΚ και Επιμελητήριο Αμμοχώστου διοργάνωσαν άλλη μια επιτυχημένη διάλεξη

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η διάλεξη με τίτλο «Διαχείριση Αποβλήτων - Παρόν και Μέλλον» την Πέμπτη 27 Ιουνίου 2024, στο Alion Beach Hotel στην Αγία Νάπα στο πλαίσιο των Ανοικτών Πανεπιστημιακών Διαλέξεων που διοργανώνονται από το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αμμοχώστου και το Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου (ΤΕΠΑΚ). 

Τη διάλεξη χαιρέτησαν εκ μέρους του Επιμελητηρίου Αμμοχώστου ο κος. Χρίστος Αγγελίδης, Αντιπρόεδρος Τουρισμού του Επιμελητηρίου και εκ μέρους του ΤΕΠΑΚ η κα. Κωνσταντία Κούσουλου, από το γραφείο του Πρύτανη και το Γραφείο Διαφορετικότητας και Συμπερίληψης του Πανεπιστημίου. Κατά τη διάρκεια των χαιρετισμών, υπογραμμίστηκε η σημασία της διάλεξης για την τοπική κοινωνία και η ανάγκη ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης γύρω από τα θέματα της διαχείρισης των αποβλήτων.

Oμιλητής της εκδήλωσης, ήταν ο Δρ. Ιωάννης Βυρίδης, Αναπληρωτής Καθηγητής του Τμήματος Χημικών Μηχανικών του ΤΕΠΑΚ, ο οποίος παρουσίασε εκτενώς τη σημασία της αποδοτικής διαχείρισης αποβλήτων ως προς την εφαρμογή της κυκλικής οικονομίας. Ο Δρ. Βυρίδης ανέλυσε τις τρέχουσες πρακτικές και τις μελλοντικές προοπτικές στον τομέα, προσφέροντας στο ακροατήριο πολύτιμες γνώσεις. 

Με την ολοκλήρωση της διάλεξης ακολούθησε δεξίωση, παρέχοντας έτσι τη δυνατότητα για περαιτέρω συζήτηση επί του θέματος, γνωριμίες και δικτύωση μεταξύ των συμμετεχόντων. 

Όλοι όσοι παρακολουθούν τις διαλέξεις που διοργανώνονται από τους δύο οργανισμούς, λαμβάνουν βεβαίωση παρακολούθησης.

    
   

ΕΜΠΟΡΙΚΟ & ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ

Κεντρικά Γραφεία

Γλάδστωνος 26 Α
Αμμόχωστος

Γραφείο Παραλιμνίου

Λεωφόρος Γεώργιου Γουρουνιά 152
1ος Όροφος , Γραφείο 3
5281 Παραλίμνι

Τηλ.: +357 23829264 | Φαξ: +357 23829267 | Ηλ. Ταχυδρομείο: info@famagustachamber.org.cy

Γραφείο Λεμεσού

Αγίου Ανδρέου 339 2ος Όροφος
Γραφείο 201
ΤΑΧ.ΘΥΡ 53124
3300, Λεμεσός

Τηλ.: +35725370165 | Φαξ: +35725370291 | Ηλ. Ταχυδρομείο: info@famagustachamber.org.cy

Γραφείο Πειραιά

Μέγαρο Ε.Β.Ε.Π. (4ος Όροφος),
Γεωργίου Κασιμάτη (τέως Λουδοβίκου) 1,
Πλατεία Οδησσού, Τ.Κ. 18531, Πειραιάς

Τηλ.: | Φαξ: | Ηλ. Ταχυδρομείο: info@famagustachamber.org.cy

Copyright © 2017 Famagusta Chamber of Commerce - All Rights Reserved | Developed and Hosted by Simplex - Cyprus Web Development, Cyprus Hosting