Victoria Trading ltd Tuesday, 13 September 2022

VICTORIA TRADING LTD

 
 #Γνωρίστεταμέλημας
 
Σήμερα παρουσιάζουμε την εταιρεία - μέλος μας 
VICTORIA TRADING LTD.
 
Με πενήντα και πλέον χρόνια εμπειρίας και εξειδίκευσης σε σχεδιαστικές προτάσεις και κατασκευαστικές προτάσεις σε συστήματα σκίασης, η VICTORIA TENTS έχει καθιερωθεί ως μια από τις μεγαλύτερες Κυπριακές εταιρείες κατασκευής συστημάτων σκίασης και στέγασης υπαίθριων χώρων για ιδιωτικά, εμπορικά και επαγγελματικά υποστατικά. Η ανθρωποκεντρική στρατηγική ανάπτυξης και ο πελατοκεντρικός άξονας λειτουργίας και εξυπηρέτησης είναι οι θεμέλιοι λίθοι στην πορεία ανάπτυξη της. 
 
Η Victoria Trading ιδρύθηκε στην Αμμόχωστο το 1970 από τον Γιώργο Τριμερίτη. Αρχικά  η λειτουργία της επικεντρωνόταν στο εμπόριο εξοπλισμού πλοίων, στο σχεδιασμό και κατασκευή πανιών για θαλάσσιους σκοπούς. Το 1974, η εταιρεία εγκαταστάθηκε στη Λεμεσό και συνέχισε να υποστηρίζει τη ναυτιλιακή βιομηχανία με πανιά και εξοπλισμό καθώς και εμπορία πρώτων υλών σε συστήματα σκίασης. Το 1997 η Victoria Trading άρχισε να δραστηριοποιείται στη συναρμολόγηση και τοποθέτηση συστημάτων σκίασης σε υπαίθριους χώρους και ακολούθως να εξειδικεύεται στην κατασκευή υψηλής ποιότητας συστημάτων στέγασης με ιδιαίτερη έμφαση στην προστασία από τα καιρικά φαινόμενα. Σήμερα, τη διαχείριση και εποπτεία της διοίκησης και παραγωγής της εταιρείας έχει αναλάβει πλέον και η τρίτη γενιά της οικογένειας, ο κος. Μάριος και κα. Μαριλένα Χριστοφίδη. 
 
Η εμπειρία, η τεχνογνωσία, η εξειδίκευση και η υψηλή επαγγελματική κατάρτιση της ομάδας της Victoria Tents παρέχουν τη δυνατότητα στην εταιρεία να προτείνει και να εφαρμόζει εξειδικευμένες λύσεις σκίασης και κάλυψης, προσαρμοσμένες στις ανάγκες του κάθε πελάτη. Τα έργα της Victoria Tents, που αποτελούνται από, συστήματα σκίασης, κάθετες τέντες, πανιά, επενδύσεις μεταλλικών και ξύλινων κατασκευών, κινούμενες πέργολες, ανεμοθραύστες, ανοιγοκλεινόμενες αλουμίνιο πέργολες, εξωτερικές περσίδες (External Blinds), ομπρέλες, είναι ότι πιο σύγχρονο και καινοτόμο διαθέτει ο διεθνής τομέας στεγάστρων και σκίασης, και διακρίνονται πάντα για την υψηλή αισθητική, αντοχή και λειτουργικότητα τους. 
 
Μέσα από την πολύχρονη δράση της εταιρείας, την προσφορά υψηλής ποιότητας προϊόντων και υπηρεσιών, την επαγγελματική κατάρτιση της τεχνικής της ομάδας και την άμεση ανταπόκριση της ομάδας εξυπηρέτησης, η εταιρεία έχει τη δυνατότητα να προτείνει, να κατασκευάσει και να εφαρμόσει εξατομικευμένες λύσεις σε κάθε πελάτη. Η Victoria Trading κατόρθωσε να κερδίσει την εμπιστοσύνη των πελατών της και να διαδραματίσει ηγετικό ρόλο στην κυπριακή αγορά συστημάτων σκίασης.
 
Οι λέξεις - κλειδιά που χαρακτηρίζουν την εταιρεία βάσει τους ιδιοκτήτες της είναι: Συνέπεια, Αξιοπιστία, Επαγγελματισμός, Εγγύηση και Πελατοκεντρική φιλοσοφία. Σύμφωνα με τους ίδιους, αυτό που ξεχωρίζει την εταιρεία είναι η επιμονή της στην τελειότητα, στον εκσυγχρονισμό και στην υλοποίηση έργων με διαχρονική αξία. Σε κάθε στιγμή της εξέλιξης της, η εταιρεία αποσκοπούσε στο καλύτερο αποτέλεσμα. Αυτό που θα εντυπωσίαζε τον πελάτη της εταιρείας αλλά και την ίδια την ομάδα της. 
 
Η ιδεολογία της εταιρείας παραμένει σταθερή και αναλλοίωτη, πάντα ανθρωποκεντρική, με επαγγελματική συνέπεια στην παροχή και δημιουργία συστημάτων σκίασης και στέγασης υψηλών προδιαγραφών. Έχοντας ως όραμα να συνεχίσει να εξελίσσεται και να πρωτοπορεί στην Κυπριακή αγορά, η εταιρεία δεσμεύεται την παρουσίαση των πλέον σύγχρονων προτάσεων του κλάδου. 
 
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με την εταιρεία μέσα από την ιστοσελίδα της και τις σελίδες των μέσα κοινωνικά δικτύωσης της και να την επισκεφτεί στον ανανεωμένο εκθεσιακό χώρο της στην οδό Δημοκρατίας 32Β. στη Λεμεσό, Τ.Κ. 3012 ή στις εγκαταστάσεις της στη βιομηχανική περιοχή Αγίου Σύλα, στη οδό Αλεξανδρείας 1, Φάση 3η . 
 
Η εταιρεία επιλέγει να είναι μέλος του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αμμοχώστου επειδή επιθυμεί να συμπορεύεται με όλα τα υπόλοιπα μέλη του Εμπορικού και  Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αμμόχωστου κρατώντας πάντα στη μνήμη της την προέλευση και τις ρίζες της εταιρείας, συμμετέχοντας ενεργά στο οικονομικό και παραγωγικό γίγνεσθαι του τόπου μας. 
 
Τα Στοιχεία επικοινωνίας είναι:
info@victoriatents.com | Τηλέφωνο +357 7777 7992 | Φαξ: +357 25 577 020
Website: www.victoriatents.com
Facebook: Victoria Tents
Instagram: Victoria Tents
 
 
*Υ.Γ : Το άρθρο συντάχθηκε μετά από συνέντευξη που πήρε το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αμμοχώστου από την εταιρεία VICTORIA TRADING LTD. 
 
 

Galleries

Γνωρίστε τα μέλη μας

Thursday, 11 April 2024

Gantoni General Enterprises LTD

Thursday, 21 March 2024

Amarande Hotel

Thursday, 29 February 2024

Ecliptic Defence and Space

Tuesday, 20 February 2024

CARAMONDANI BROS PUBLIC CO LTD

Thursday, 8 February 2024

DUO-BOND GENERAL AUTOGLASS LTD

Tuesday, 23 January 2024

PGE&Co

Thursday, 11 January 2024

CHR. KONTOS ENTERPRISES LTD

ΕΜΠΟΡΙΚΟ & ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ

HEADQUARTERS

Gladstonos 26A
Famagusta

PARALIMNI OFFICE

152, Georgiou Gourounia Ave
1st Floor, Office 3, 5281 Paralimni 

Tel.: +357 23829264 | Fax: +357 23829267 | Email: info@famagustachamber.org.cy

LIMASSOL OFFICE

Saint Andrew 339 2nd Floor
Office201
PO BOX 53124
3300 , Limassol

Tel.: +35725370165 | Fax: +35725370291 | Email: info@famagustachamber.org.cy

PIREAS OFFICE

Μέγαρο Ε.Β.Ε.Π. (4ος Όροφος),

Tel.: | Fax: | Email: info@famagustachamber.org.cy

Copyright © 2017 Famagusta Chamber of Commerce - All Rights Reserved | Developed and Hosted by Simplex - Cyprus Web Development, Cyprus Hosting