S.J. Vassiliades & Son Ltd Monday, 12 September 2022

S.J. VASSILIADES & SON LTD

#Γνωρίστεταμέλημας

Σήμερα παρουσιάζουμε την εταιρεία μέλους μας 

S.J. VASSILIADES & SON LTD

 

Η S.J. Vassiliades & Son Ltd. είναι μια οικογενειακή επιχείρηση και κατέχει ηγετική θέση στις εισαγωγές και πωλήσεις λιπαντικών, μηχανέλαιων, πετρελαιοειδών αλλά και συναφή προϊόντων ανά την Κύπρο. Ιδρύθηκε στην Αμμόχωστο το 1962 από τον Σώτο Ι Βασιλειάδη και την σύζυγο του Δώρα Πετρίδη Βασιλειάδου. 

 

Έχοντας την εμπειρία και τις γνώσεις στον τομέα ξεκινά ως αποκλειστικός αντιπρόσωπος διαφόρων εταιρειών κολοσσούς στο είδος τους, όπως είναι και η Chevron-Texaco, η οποία είναι ο τρίτος μεγαλύτερος οργανισμός  ενέργειας στον κόσμο, αλλά και πολλές άλλες αναγνωρισμένες εταιρείες λιπαντικών και πετρελαιοειδών.    

 

Η S.J. Vassiliades & Son Ltd. προσφέρει στον πελάτη της μια εξαιρετική γκάμα προϊόντων. Διαθέτει καινοτομία, ευελιξία αλλά και ακεραιότητα και έχει καταφέρει μέσα από τα χρόνια να δημιουργήσει χρόνιες συνεργασίες με πελάτες - κλειδιά. 

 

Η ικανότητα της εταιρείας να παρέχει βιώσιμες λύσεις στις σύνθετες ανάγκες των πελατών της σήμερα, την έχει οδηγήσει σε συνεργασία πολλών δεκαετιών με τις πιο αναγνωρισμένες και σεβαστές εταιρείες ανά την Κύπρο.    

 

Η εταιρεία διαθέτει εξειδικευμένα προϊόντα για όλους τους τομείς της βιομηχανίας, όπως την βιομηχανία Οχημάτων, την εμπορική βιομηχανία γενικά, την βαρεία Βιομηχανία (λατομεία και σκυροδέματα), τη Ναυτιλία, τη Γεωργία αλλά και την Βιομηχανία επεξεργασίας τροφίμων. 

 

Ο σεβασμός προς των πελάτη της, η άμεση εξυπηρέτηση και οι καλύτερες τιμές για ποιοτικά και αναγνωρισμένα προϊόντα είναι και ο λόγος επιτυχίας της εταιρείας μιας και είναι σε ένα πολύ απαιτητικό τομέα για 60 χρόνια.

 

Σε ότι αφορά την επιτυχία της εταιρείας, οι λέξεις – κλειδιά σύμφωνα με τους ιδιοκτήτες της είναι η Αξιοπιστία, η εξαιρετική ποιότητα (προϊόντων), ο σεβασμός στον καταναλωτή και η συνέπεια στην παροχή άψογης εξυπηρέτησης.

 

Αυτό που ξεχωρίζει ή χαρακτηρίζει εδώ και χρόνια την εταιρεία, είναι το ότι φροντίζει τον κάθε πελάτη και συνεργάτη της ξεχωριστά, με σεβασμό και ήθος, με αποτέλεσμα να παραμένει αντάξια της εμπιστοσύνης που εισπράττει από αυτούς.

 

Κάθε στιγμή, κάθε μέρα και κάθε πελάτης είναι για την εταιρεία μια διάκριση και ένα πιστοποιητικό στο βιογραφικό της, αλλά μια από τις κορυφαίες και σημαντικότερες στιγμές ήταν η σπάνια τιμητική διάκρισης από την Chevron - Texaco (παγκοσμίως) για τα 50 χρόνια συνεχούς συνεργασίας και ανέλιξης.    

 

Η ιδεολογία της εταιρείας είναι «Ταπεινά με συνέπεια και σεβασμό σε όσους την εμπιστεύονται για δεκαετίες και για όσους την εμπιστευθούν». Στόχος της άλλα 60 χρόνια επιτυχίας και με την 3η γενιά Αμμοχωστιανών στο πηδάλιο να προσφέρει προϊόντα και υπηρεσίες υψηλής ποιότητας. 

 

Στην εταιρεία S.J. Vassiliades & Son Ltd. θα βρείτε άριστη εξυπηρέτηση από εξειδικευμένο προσωπικό, καινοτόμα προϊόντα σε ανταγωνιστικές τιμές και την ευελιξία που χρειάζεστε σε ένα τόσο συχνά μεταβαλλόμενο περιβάλλον. Μπορείτε να επισκεφθείτε την εταιρεία στα γραφεία της στην οδό Νίκου Ρούσου 4, Τσιφλικούδια, Τ.Κ. 3010, Λεμεσός.

 

Όταν η εταιρεία ρωτήθηκε για του λόγους που είναι εγγεγραμμένη ως μέλος του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αμμοχώστου, δόθηκε η εξής απάντηση: “Με τιμή και περηφάνια ενταχθήκαμε κάτω από την ομπρέλα του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου της πόλης μας αμέσως μετά την εγκαθίδρυση μας το 1962. Σαν μια οικογένεια υποστηρίξαμε και υποστηρίζουμε και εμείς τις επιχειρήσεις της πόλης μας όπως ακριβώς μας στήριξαν και εκείνες στα αρχικά μας βήματα αλλά και μέχρι σήμερα. Η Αμμόχωστος είναι το σημείο αναφοράς μας και ακριβώς όπως ο περίφημος Φοίνικας της Ανόρθωσης, έτσι και εμείς όπως όλοι οι Αμμοχωστιανοί «αναγεννηθήκαμε» και ξαναδημιουργηθήκαμε για 2η φορά μέσα από τις στάχτες του 1974”.

 

Τα Στοιχεία επικοινωνίας της εταιρείας είναι:

Tel: 00357-25576944
Fax: 00357-25564324
P.O.BOX 55661
CY3781 Limassol
Cyprus
Email: info@sjv.com.cy
Website: www.sjv.com.cy
 
*Υ.Γ : Το άρθρο συντάχθηκε μετά από συνέντευξη που πήρε το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αμμοχώστου από την εταιρεία S.J. VASSILIADES & SON LTD.

Galleries

Γνωρίστε τα μέλη μας

Thursday, 11 April 2024

Gantoni General Enterprises LTD

Thursday, 21 March 2024

Amarande Hotel

Thursday, 29 February 2024

Ecliptic Defence and Space

Tuesday, 20 February 2024

CARAMONDANI BROS PUBLIC CO LTD

Thursday, 8 February 2024

DUO-BOND GENERAL AUTOGLASS LTD

Tuesday, 23 January 2024

PGE&Co

Thursday, 11 January 2024

CHR. KONTOS ENTERPRISES LTD

ΕΜΠΟΡΙΚΟ & ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ

HEADQUARTERS

Gladstonos 26A
Famagusta

PARALIMNI OFFICE

152, Georgiou Gourounia Ave
1st Floor, Office 3, 5281 Paralimni 

Tel.: +357 23829264 | Fax: +357 23829267 | Email: info@famagustachamber.org.cy

LIMASSOL OFFICE

Saint Andrew 339 2nd Floor
Office201
PO BOX 53124
3300 , Limassol

Tel.: +35725370165 | Fax: +35725370291 | Email: info@famagustachamber.org.cy

PIREAS OFFICE

Μέγαρο Ε.Β.Ε.Π. (4ος Όροφος),

Tel.: | Fax: | Email: info@famagustachamber.org.cy

Copyright © 2017 Famagusta Chamber of Commerce - All Rights Reserved | Developed and Hosted by Simplex - Cyprus Web Development, Cyprus Hosting