A. ORTHODOXOU LTD Wednesday, 2 August 2023

A. ORTHODOXOU LTD

Σήμερα παρουσιάζουμε την εταιρεία - μέλος μας A. ORTHODOXOU LTD.

Η Εταιρεία A. ORTHODOXOU LTD. δραστηριοποιείται κατά κύριο λόγο σε Διεθνείς Διαμεταφορές (International Forwarding), Αποθήκευση εμπορευμάτων (Warehousing) και Εκτελωνισμούς (Customs Clearance) από τη Λεμεσό, το βασικότερο σήμερα λιμάνι του νησιού. 

Η Εταιρεία λειτουργεί υπό την προσωπική Διοίκηση του ιδρυτή της κύριου Ανδρέα Ορθοδόξου, ο οποίος έχει εμπειρία 40+ ετών σε θέματα Ναυτιλίας. Ο κος. Ορθοδόξου ξεκίνησε την καριέρα του ως Εκτελωνιστής και στη συνέχεια ειδικεύτηκε στη Ναυτιλία (Shipping) και στις Διαμεταφορές (Forwarding). Το μότο του είναι: «Oι ικανοποιημένοι πελάτες θα προτείνουν νέους πελάτες». Χάρη σε αυτή τη θεωρία η εταιρεία αναπτύσσεται ραγδαία.

Η ιστορία της εταιρείας αρχίζει το 1980, όταν ξεκίνησε να λειτουργεί ως εταιρεία εκτελωνισμού. Το 1990 η εταιρεία εξελίχθηκε σε μια πλήρη εταιρεία logistic με κατοχή όλων των υπηρεσιών της, όπως αεροπορικές/θαλάσσιες μεταφορές, (air/sea freight), εκτελωνίσεις (clearing), αποθήκευση εμπορευμάτων (warehousing), μεταφορές (transporting), ασφάλειες (insurance) κ.λ.π. Το 2000 η εταιρεία ειδικεύεται στον τομέα των οικοδομικών υλικών και των κεραμικών καθιστώντας την μια από τις κορυφαίες εταιρείες εισαγωγών στον τομέα αυτό. Ως αποτέλεσμα, συμφωνήθηκαν ειδικές συμβάσεις με πολλές ναυτιλιακές γραμμές, παρέχοντας τη δυνατότητα σε όλους τους πελάτες να απολαμβάνουν πολύ ανταγωνιστικές τιμές. Το 2010 η A. ORTHODOXOU LTD. επεκτείνει τις υπηρεσίες της για να συμπεριλάβει και την 3PL Logistic παρέχοντας μια σειρά από νέες υπηρεσίες όπως συσκευασία (packaging), σήμανση (labelling) και διανομή αγαθών (distribution of goods).

Στόχος της εταιρείας είναι να παρέχει στους πελάτες της επαγγελματικές υπηρεσίες μεταφοράς εμπορευμάτων που προσθέτουν αξία στη συνολική αλυσίδα εφοδιασμού και βοηθούν τους πελάτες στην ανάπτυξη και την επιτυχία της επιχείρησής τους με αμοιβαία επωφελή αποτελέσματα. Η εταιρεία προσφέρει προσαρμοσμένες λύσεις με παγκόσμια κάλυψη, διαχειριζόμενα κόστη και αξιόπιστη συνέχεια του έργου. Με την επιλογή της εταιρείας A. ORTHODOXOU LTD., γίνεται επιλογή ενός μακροχρόνιου συνεργάτη που θα βοηθήσει την μια επιχείρηση στο να επιτύχει. 

Η A. ORTHODOXOU LTD. διαθέτει: 
•    Επαγγελματική ομάδα
•    Σύγχρονο Στόλο Οχημάτων
•    Ανταγωνιστικές τιμές
•    Εγκαταστάσεις τελευταίας τεχνολογίας
•    Πιστοποιητικό ΕΟΦ
•    40+ Χρόνια Εμπειρίας

Οι λέξεις – κλειδιά σε ότι αφορά την επιτυχία της A. Orthodoxou Ltd. είναι η ασφάλεια, οι επιδόσεις, η αποτελεσματικότητα, η ακρίβεια, η αξιοπρέπεια, ο επαγγελματισμός και η αξιοπιστία στον κλάδο. Το πλήρως εκπαιδευμένο προσωπικό της εταιρείας με πολυετή εμπειρία στον κλάδο, αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα πλεονεκτήματα της.

Αποστολή της A. Orthodoxou Ltd. είναι να προσφέρει υπηρεσίες υψηλής ποιότητας στους πελάτες της. 

Η εταιρεία είναι εγγεγραμμένη ως μέλος του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αμμοχώστου εδώ και 40 χρόνια, αφού η εταιρεία παρέχει υπηρεσίες σε εμπορευόμενους αλλά και λαμβανομένου υπόψη ότι το Επιμελητήριο στηρίζει την Αμμόχωστο, δεδομένου ότι ο κος. Ανδρέας Ορθοδόξου κατάγεται από την Αμμόχωστο. 


Στοιχεία επικοινωνίας:
Διεύθυνση
5-7 Ziya Gokalp Str.
P.O. Box 53088
Limassol, Cyprus
Τηλέφωνο 
+357 25 57 09 11
FAX
+357 25 57 70 32
E-MAIL
info@aorthodoxou.com
Ιστοσελίδα 
http://www.aorthodoxou.com/

   

Γνωρίστε τα μέλη μας

Wednesday, 24 April 2024

G & I Keses Dairy Products Ltd

Thursday, 11 April 2024

Gantoni General Enterprises LTD

Thursday, 21 March 2024

Amarande Hotel

Thursday, 29 February 2024

Ecliptic Defence and Space

Tuesday, 20 February 2024

CARAMONDANI BROS PUBLIC CO LTD

Thursday, 8 February 2024

DUO-BOND GENERAL AUTOGLASS LTD

Tuesday, 23 January 2024

PGE&Co

ΕΜΠΟΡΙΚΟ & ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ

HEADQUARTERS

Gladstonos 26A
Famagusta

PARALIMNI OFFICE

152, Georgiou Gourounia Ave
1st Floor, Office 3, 5281 Paralimni 

Tel.: +357 23829264 | Fax: +357 23829267 | Email: info@famagustachamber.org.cy

LIMASSOL OFFICE

Saint Andrew 339 2nd Floor
Office201
PO BOX 53124
3300 , Limassol

Tel.: +35725370165 | Fax: +35725370291 | Email: info@famagustachamber.org.cy

PIREAS OFFICE

Μέγαρο Ε.Β.Ε.Π. (4ος Όροφος),

Tel.: | Fax: | Email: info@famagustachamber.org.cy

Copyright © 2017 Famagusta Chamber of Commerce - All Rights Reserved | Developed and Hosted by Simplex - Cyprus Web Development, Cyprus Hosting