Ετήσια Γενική Συνέλευση ΕΒΕΑ 2015

Με μεγάλη επιτυχία η συνέλευση του ΕΒΕ Αμμοχώστου στίς 3/7/2015

  • Τιμήθηκαν στυλοβάτες του Επιμελητηρίου

Με πολύ μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η Ετήσια Γενική Συνέλευση του ΕΒΕ Αμμοχώστου.

Κύριος ομιλητής στη Συνέλευση ήταν ο Πρόεδρος του ΕΒΕ Αμμοχώστου κ. Γιώργος Μαυρουδής, ο οποίος παρουσίασε τις θέσεις του Επιμελητηρίου τόσο για την οικονομία, όσο και για την ανάπτυξη της ελεύθερης επαρχίας Αμμοχώστου. Ο κ. Μαυρουδής έκανε ειδική αναφορά στις εξελίξεις στο Κυπριακό, σε συνάρτηση με το θέμα της επιστροφής της Αμμοχώστου. Τόνισε επίσης τη μεγάλη σημασία που έχει για την επαρχία και την οικονομία του τόπου γενικότερα η υλοποίηση του μεγάλου έργου της μαρίνας Αγίας Νάπας, για το οποίο το ΕΒΕΑ διαδραμάτισε πρωτεύοντα ρόλο.

Στη συνέλευση χαιρετισμό απηύθυναν ο Υπουργός Ενέργειας, Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού κ. Γιώργος Λακκοτρύπης, ο Αντιδήμαρχος Αμμοχώστου κ. Σίμος Ιωάννου, ο Πρόεδρος του ΚΕΒΕ κ. Φειδίας Πηλείδης και ο Πρόεδρος του Εμπορικού Τουρκοκυπριακού Επιμελητηρίου κ. Φίκρι Τόρος.

Κατά τη Συνέλευση, το ΕΒΕ Αμμοχώστου τίμησε τους κ.κ. Βάσο Χατζηθεοδοσίου, Ανδρέα Επιφανίου και την κα Μάρω Παπαλεοντίου για τις πολύχρονες υπηρεσίες και προσφορά τους στην ανάπτυξη του Επιμελητηρίου .

Τέλος, μετά το πέρας της Συνέλευσης έγινε παρουσίαση από τον Επίκουρο Καθηγητή του Πανεπιστημίου Κύπρου κ. Σωκράτη Στρατή της δικοινοτικής μελέτης “Hands on Famagusta”, η οποία περιλαμβάνει τη χαρτογράφηση της Αμμοχώστου και τη διαδραστική ιστοσελίδα.

ΕΜΠΟΡΙΚΟ & ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ

Γραφείo Λεμεσού

Αγίου Ανδρέα 339 2ος Όροφος, 3300, Λεμεσός | Κύπρος

Τηλ. : +35725370165 | Φαξ : +35725370291 Email : info@famagustachamber.org.cy


Γραφείο Παραλιμνίου

Λεωφόρος Γεώργιου Γουρουνιά 152 1ος Όροφος , Γραφέιο 3 5281 Παραλίμνι

Τηλ. : +357 23829264 | Φαξ : +357 23829267 Email : info@famagustachamber.org.cy

Κεντρικά Γραφεία

Γλάδστωνος 26Α Αμμόχωστος

Κλειστά λόγω τουρκικής εισβολής

Copyright © 2017 Famagusta Chamber of Commerce - All Rights Reserved | Developed and Hosted by Simplex - Cyprus Web Development, Cyprus Hosting